Magyar English
Oh My Brush
július 8, 2017

Gyönyörű és Szuper Ecsetkészlet: DOCOLOR Fantasy Brush Set

Ha már Oh My Brush a blog neve, akkor épp itt az ideje, hogy egy újabb ecsetszettet teszteljek! 🙂 A csodaszép DOCOLOR Fantasy Brush Set belopta magát a szívembe, így megérdemli, hogy írjak róla: 16 ecset következik, amelyek nemcsak jók és hasznosak, de a nyelüktől garantáltan jobb lesz a kedved! 🙂

Azt vallom, hogy ecsetekből sosem elég, főleg akkor, ha ennyire szép szettről van szó! 🙂 A DOCOLOR Fantasy Brush Set 16 darab arcra és szemre való ecsetet foglal magában, és egy egyszerű papírdobozban érkeznek. Természetesen a külsőségek fogják meg az embert először, s az az igazság, hogy élőben még csodásabb az ecsetek nyele: vidám színek, glitter mindenhol, s a minőségre sincs panasz. Egyetlen szőrszál sem hullott még ki, az ecsetek elég tömöttek, s ahhoz képest, hogy szintetikusak, mindegyik nagyon puha.

Az arcra való ecsetek viszik most nálam a pálmát, mert sokkal jobbak, mint amire számítottam. A ferde kontúrecsettel a bronzosító felvitele nem probléma, a pirosító nagy, tömött, s egyenletesen viszi fel a színt, az eldolgozás egyszerű, s persze ott van még a hosszúkásabb highlighter ecset, ami szintén remekül végzi a dolgát. Az alapozóecsethez nagy reményeket fűztem, de nem annyira tökéletes, mint a fent felsoroltak, ez néha csíkoz, a púderecset viszont szintén nagyon jóra sikerült.

A szemre való ecsetek közül is majdnem mindegyiket használom a mindennapokban, egyedül a teljesen egyenesre vágott tusecsettel nem tudok mit kezdeni, mert ilyenre nincs szükségem. Szemhéjszínt, korrektort, rúzst felvinni, satírozni, szemöldököt rajzolni stb. viszont a többivel jól lehet: nekem főleg a puha, tömött fajták a szimpatikusak (lapos- és satírozóecsetek), hiszen ezekhez hasonlókkal szeretek sminkelni. Az egyértelmű, hogy próbálták úgy összeállítani a szettet, hogy legyen benne választási lehetőségünk akár por, akár krémes állagú termékekkel dolgozunk.

A többség bekerült a rutinomba, s még a drágább ecseteket is le tudják szorítani a trónról: a bronzosító, pirosító, highlighter és néhány szemre való ecset abszolút favorit! A régi, sok éves kedvenceim pihenhetnek most már, van utánpótlás, s remélem, hogy ezek is nagyon sokáig fogják bírni.

A nyelet pedig imádom, nagyon szép, jó a fogása, igényes és különleges, öröm a kezemben tartani 🙂 Rákerestem, de az eBay kínálatában csak drágábban találtam meg (a posztírás pillanatában), mint az eladó honlapján. Mivel az enyém is innen van, ezért linkelem:

LINK
DOCOLOR Fantasy Brush Set

Ó, majdnem elfelejtettem, kaptunk egy 10% kedvezményt adó kódot is: ohmybrush (10% kedvezmény)

Elég hamar megérkezett egyébként, egy igen nagy dobozban küldték egyébként, biztonságos csomagolásban 🙂

Viki szerint:

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)