Magyar English
Oh My Brush
július 28, 2017

Elfogyott! 2017 Július

Már megint eltelt egy hónap, ami azt jelenti, hogy jöhet egy Elfogyott! poszt! 🙂 Ritkán “csalódtam” ennyit egy hónapban, de sok kedvencemtől is sikerült megválni. Eléggé “nyárias” hangulat fog itt most uralkodni, ugyanis a termékek többsége nagyon könnyű, nagy melegben is elviselhető, s pár fényvédőnek is a végére értem.

Madre Labs, Serumdipity, Vitamin C Facial Serum TESZT | LINK
Az utóbbi hónapokban minden nap, sokszor naponta kétszer is használtam ezt a szuper C vitaminos szérumot, s eléggé rosszul esett, amikor a végére értem. Nagyon hatásosnak találom a C vitamint: soha nem volt még olyan jó állapotban a bőröm, mint mikor ezt kentem rendszeresen. Aztán elfogyott, két hétre rá elég sok rondaság jött ki rajtam, bár nem tagadom épp stresszes időszakom volt, ami szintén bőrproblémákat okoz, de a lényeget leszűrtem: nyugalom és C vitamin kell az életembe 😀

Alba Botanica, Natural Very Emollient, Sunscreen, SPF 45, Pure Lavender TESZT | LINK
Olcsó fényvédő, ami jól véd, nem túl nagy, így be tudom tenni a táskába! Régóta szemeztem vele, aztán végre csak megrendeltem: sajnos nem volt jó ötet. Sem arcra, sem testre nem vált be, mert bár nem hagy fehér réteget maga után (hiszen főleg kémiai fényvédőkből áll), s könnyűnek tűnik, de arcról lefolyt, testről meg lepergett vagy nem is tudom, hogy tudnám körbeírni. Ennek hála nem is védett úgy, ahogy kellett volna, de szerencsére csak egy kis tubus volt, hamar elfogyott. Ettől függetlenül szárazabb bőrre beválhat, mert nekem zsíros a bőröm, nem sok mindent tűr meg/marad meg rajta. 🙂

NutriBiotic, Non-Soap Skin Cleanser, Fragrance Free TESZT | LINK
Tudom, nagyon gyakran szerepel ez is az Elfogyott! és a szerzeményes posztokban, de ketten használjuk ezt az arclemosót és mind a kettőnknek nagyon bevált 🙂 Továbbra is tudom ajánlani azoknak, akik szeretnének egy olcsó, nagy flakonos, szép összetevős arclemosót, amit nemtől függetlenül mindenki szeretni fog 🙂 Tegyetek mellé a Shipping Saver termékekből, így a postaköltségből is le tudtok faragni!

The Body Shop Honey Mania EDT TESZT | LINK
Nem találom már a holland oldalon, de onnan rendeltem, mert mindenki kap a születésnapjára €5-t, amit én erre a nagyon akciós (januári leárazások ugyebár) mézes kölnire váltottam be. Használtam már hasonlót a The Body Shoptól más illatban (pl. a moringát imádom), de ez… Persze, finom az illata, de önthetném literszámra, akkor sem érzem egy pillanatig sem magamon! Ilyet még nem láttam, s persze lehet, hogy az én orrommal van a baj, nem olvastam véleményeket róla, nekem minden esetre elég nagy csalódás volt 🙁

By Wishtrend Vitamin 75 Maximizing Cream TESZT | LINK
IMÁDTAM ezt a könnyű, szép összetevős arckrémet, ami a melegebb hónapokban a legjobb választás: hamar felszívódik, mégis jól hidratál. Pillanatok alatt a kedvencem lett, minden nap használtam, s elég sokáig kitartott. A koreai márkák elárasztották a piacot szuper arckrémekkel az utóbbi pár évben, nem győzöm váltogatni a kedvenceimet, de ezt tényleg nagyon szerettem.

Hada Labo Rohto Gokujyn Hyaluronic Acid Lotion TESZT | LINK
A legnépszerűbb japán lotion, amiért az egész világ oda van évek óta, s nálunk is abszolút kedvenc. Minden centet megér, ugyanis hatalmas a flakon (170 ml), kevés kell belőle, így nagyon sokáig elég. A felét én használtam el, a másik felét a barátom, ugyanis egyszer oda adtam neki kipróbálásra, de valahogy sosem kaptam vissza 😀 A piros, retinolos Hada Labo lotion-t használta előtte, viszont ezt is nagyon szerette, s megértem: szép összetevők, könnyű, hamar felszívódik és jól hidratál! Ehhez hasonló termékből mindig sok van a polcomon, ezek a kedvenceink.

The Face Shop – Natural Sun Eco Power Long-lasting Sun Cream SPF50TESZT | LINK
A kedvenc fényvédőm már egy éve, hiszen nagyon jó védelmet ad, vízálló, tartós, nem hagy fehér réteget maga után, szebbé teszi a bőrt, hiszen kicsit primerként is funkcionál, szépek az összetevői és szerette a bőröm. Sok-sok keresgélés után találtam erre, többször is újravettem, s most csak azért nem rendelek belőle még egyet, mert jelenleg elég sok fényvédőm van felbontva (nyárra sokat akartam a blogon tesztelni, hogy tudjatok miből válogatni), előbb azokat kell elhasználnom 🙂

Yamuna Joghurtos Testvaj TESZT | LINK
A fiók mélyén találtam rá, elfelejtettem, hogy ilyen is van, de gyorsan elhasználtam, mielőtt lejárt volna a szavatossága. Az illata fantasztikus, egyből beleszerettem a boltban, s mivel ez egy száraz bőrre való termék, nekem kicsit túl sok, de így is szerettem. Egyetlen problémám volt vele, hogy jól bele kellett dolgozni a bőrbe, hogy a fehér szín eltűnjön, de egyébként hidratálni nagyon jól tud! Sajnos már nem gyártják, nem tudom linkelni.

Dove Caring Protection Krémtusfürdő TESZT | LINK
Ezt a hatalmas tusfürdőt már nem is tudom, hogy mikor kaptam (talán Mikulásra), de végre rászántam magam, hogy elhasználjam. Sűrű krém, ami egyáltalán nem szárít és elég kíméletesnek is tűnik, de zuhanyozni nem a legjobb vele, mert sűrű, vízben nem oldódik egyből, így a csempére ragad, ha leesik pár csepp. Sötét csempén feltűnő, zuhanytálcán biztos nem látszik, talán ott nem is tapadna, de ez engem zavart egy kicsit, mindig takarítani kellett utána… 😀 Más tusfürdővel még nem jártam így, ezért emeltem ki, de egyébként szárazabb bőrűeknek elég jó választás lehet!

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)