Oh My Brush
július 10, 2017

CLIO Nudism Water Grip Cushion

Egy gyönyörű és izgalmas cushion alapozó, ami mostanában nagyon népszerű Koreában: CLIO Nudism Water Grip Cushion. Mivel a CLIO lassan az egyik kedvenc sminkmárkámmá növi ki magát, ezért én is kíváncsi voltam, hogy mit tud ez az újdonság. Lelövöm előre a poént: abszolút nem csalódtam! 😉

Lassan, de biztosan meghódították a szívem a cushion alapozók, s ez nem is meglepő. A felvitel gyors és egyszerű velük, a szivacsok jobban működnek, mint a legjobb ecseteim (szintén moshatók), hatalmas a választék, mert minden igényt ki akarnak elégíteni, illetve sokkal tovább tartanak, mint azt valaha gondoltam. Amit talán a legjobban értékelek, hogy bárhova magunkkal vihetjük őket, így napközben egyszerűen fixálhatjuk a sminket. Mostanában a CLIO Nudism Water Grip Cushion alapozót láttam sok koreai bloggernél, vloggernél, s mivel nekem is szimpatikus volt, ezért megrendeltem.

Meglepődve tapasztaltam, hogy a a csomagolás egy igényes doboz, amiben még egy utántöltő is van! Így már abszolút megéri az árát! Belül Kong Hyo Jin (37 éves, most látom csak 😮 ) mosolyog vissza ránk, aki egyébként az egyik kedvenc koreai színésznőm 🙂 A cushion nagyon halvány rózsaszín színű, a belső része pedig érdekes és egyedi formát kapott. A külsőségekkel tehát már levettek a lábamról, de nézzük, hogy mit tud az alapozó!

Nem hazudtolja meg a nevét (Nude), valóban olyan látványt és érzetet ad, mintha nem is lenne smink rajtunk! Ehhez képest a fedése elég jó, a pórusaimat is eltünteti, bár a komolyabb bőrhibákra (pattanás, pigmentfolt) kell a korrektor. A leírás szerint jól hidratál, mégis tartós, s ezt az ígéretet is teljesíti. Még mindig meglep, hogy a reklámszöveg a valóságot takarja Ázsiában, nem úgy, mint nálunk… 😀 Három színben kapható, ez a legvilágosabb sárgás árnyalat (03 Linen), a Clio-tól ezt szoktam választani, mindig illik hozzám. A kezemen alig látszik a minta, annyira tökéletes, a krém pedig könnyű, selymes és nagyon könnyen eldolgozható a szivacs segítségével. Az összetevőlistája egyébként rövid és nagyon szép, igazán kíméletes a bőrhöz, öröm ilyet látni!

Általában a mattító és erős fedést adó alapozókat szeretem, ezért ez a könnyű, nagyon természetes hatású, picit hidratáló CLIO Nude cushion elvileg nem nekem készült, mégis NAGYON szeretem! Valószínűleg azért, mert nyár van, nem nagyon akarok sminkelni, de mégis jó, ha van valami, ami pillanatok alatt és észrevétlenül szebbé teszi a bőrt. Kicsit be tudom csapni magam vele: olyan, mintha nem is lenne rajtam semmi, ami nagyon jó érzés.

Kinek ajánlom? Nyárra bárkinek, aki szeretne valami nagyon könnyű, de azért elég jól fedő alapozót, s az is előny, hogy a táskába lehet tenni, s bármikor elővehetjük, ha kell. Nagyon természetes, mintha nem is lenne smink a viselőjén, s egyébként arra is szuper, hogy a fehér réteget hagyó fényvédőket egy kicsit bőrszínűre színezzük! 🙂 Viszont sajnos csak világos bőrűeknek merem ajánlani, mert nem nagy a színválaszték.

LINK:
CLIO Nudism Water Grip Cushion JOLSE webshop | eBay

Ingredients:

 

Előtte – Utána

A fenti képen élethűbbek a színek, ott jobbak a fényviszonyok. Lent: arckrém és fényvédő van rajtam természetesen, azért fehérebb és fényesebb a bőröm. Az az alapozó rögtön felvitel után, száradás előtt. Egyenletes és természetes, korrektor nincs rajtam.

Viki szerint:

  1. Utántöltő is jár hozzá
  2. Szép, kíméletes összetevők
  3. Természetes és könnyű a bőrön
  4. Egyszerűen eldolgozható
  5. Szép, igényes, erős csomagolás
  6. Világos bőrűeknek szuper
  7. Hidratál és tartós
  1. Sötétebb árnyalatok nincsenek

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)