Magyar English
Oh My Brush
július 20, 2017

Bath & Body Works Brown Sugar & Fig Test Spray

Egy isteni testpermet, ami még a parfümökkel is felveszi a versenyt? Találtam egy ilyet a Bath & Body Works Brown Sugar & Fig Fine Fragrance Mist személyében, amiben minden benne van, amit szeretek: füge, kókusz, vanília, karamell, fehér őszibarack stb. Nézzük meg közelebbről!

Életem első Bath & Body Works terméke ez, de persze ki ne ismerné az amerikai vloggerek egyik kedvenc márkáját?! A Brown Sugar & Fig Test Spray után legszívesebben én is körbenéznék egy ilyen üzletben, ha lenne a közelben, de szerencsére online is beszerezhető! Az olvasott vélemények és az illatjegyek alapján valami nagyon finomra és különlegesre számítottam, s tényleg nem csalódtam! Mások szerint ez a testpermet olyan tartós, mint egy parfüm, amit nem akartam elhinni, de hosszú órákon át érzem magamon, úgyhogy nem tudok ezzel én sem vitatkozni. Azt vettem észre, hogy azok az illatok, amik karamellizált cukrot tartalmaznak, valami hihetetlenül tartósak tudnak lenni – de lehet, hogy csak a véletlen műve?! 🙂

A flakon nagyon szép és hatalmas (236 ml), így biztosan sokáig fog tartani, mert egyébként is elég belőle 1-2 fújás. Számomra ez egy melegebb illat, aminek az alapja (az orrom szerint) a pézsma, karamell és a vanília, az összes többi illatjegy csak ezek után bontakozik ki, s a végeredmény egy kicsit édesebb, gyümölcsös lesz. Nagyon érdekes és izgalmas, az első pillanattól kezdve szeretem magamon, de egyébként ajándéknak is tökéletes lenne, hiszen gyönyörű a csomagolása, illetve ez egy olyan illat, amit szerintem csak kedvelni lehet: különleges és nagyon szerethető.

Fejillat: füge, maracuja, fehér őszibarack
Szívillat: kókusztej, vanília, jázmin, frézia
Alapillat: karamellizált barna cukor, fügefa levelei, juhar, vanília, pézsma

Itt kapható:
Bath & Body Works Brown Sugar & Fig Test Spray

Tipp!: több Bath & Body Works termék kapható 30%-os kedvezménnyel most!

Viki szerint:

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)