Oh My Brush
július 9, 2017

30.000-ért Krém Koreából! The History of Whoo Gongjinhyang

Aki érdeklődik a koreai termékek iránt, az már biztosan találkozott a híres és népszerű The History of Whoo márkával. A gyönyörű csomagolás után az áron akad meg a szemünk, ugyanis kétségtelen: ez már egy luxusmárka. Ma a Gongjinhyang anti-aging vonalából mutatok meg pár terméket: megéri ennyit kiadni?

Nem kell félni, nem megy el a blog ebbe az irányba, nem az én pénztárcámhoz vannak szabva ezek a termékek 😀 DE! A kíváncsiságomnak és egy megfizethető árú mini szettnek hála, ma még tapasztaltabb vagyok Kbeauty témában: végre egy igazi luxusmárka is felkerült az oldalra!

A The History of Whoo Gongjinhyang vonala fiatalabb, hidratált és egészséges bőrt ígér, de gondoskodnak arról is, hogy a formula könnyű, a használata pedig kényelmes legyen. A leírás alapján a vad ginszeng cordyceps sinensis (tradícionális kínai orvoslás egyik kedvelt a összetevője) segít harmóniát teremteni a yin-yang jegyében, hogy a bőr kiegyensúlyozott legyen. Mivel a száraz bőr a ráncoknak tökéletes alapot biztosít, ezért a Gongjinhyang termékek hidratálják és nyugtatják a bőrt, miközben az puhább és egészségesen ragyogóbb lesz. Mit tartalmaz a szett?

In Yang Balancer 20 ml
In Yang Lotion 20 ml
Qi & Jin Cream 4 ml

Rendszeres használat mellett is elég sokáig kitartanak, szóval megérik az árukat ezek a minik, s lényegében egy egész jó alapot biztosítanak a rutinnak: a Balancer tonizál, előkészíti a bőrt, a Lotion már hidratál is, de még mindig könnyű az állaga, jöhet rá a sűrűbb krém, ami kellemes, nem túl nehéz vagy zsíros, így bármilyen bőrtípusra lehet őket használni ebből a szempontból.

Mit tapasztaltam?

Nos, teljesen megértem, hogy miért annyira népszerűek ezek a jellegű termékek: egyszerű a használatuk, egyből érezhető a hatásuk, van egy kis kellemes illatuk, a csomagolás elvarázsol, a termékek pedig tele vannak minden földi jóval, amire a bőrnek szüksége lehet. A tápláló, hidratáló hatás valami fantasztikus, mind a három állaga kiváló, viszont szerintem érzitek, hogy jön az a bizonyos “de” szócska… Imádta a bőröm, tényleg, olyan puha lett, mint a baba bőre, ráadásul ott van az a szuper, bőrfeszesítő hatás is, amit mindenki keres, de akinek érzékeny a bőre, annak nem a legjobb választás.

A teljes összetevőlistát nem találtam, de azt anélkül is tudom, hogy a Balancer elég sok alkoholt tartalmaz, amivel nem lenne baj, de rögtön a rutinom legelső lépésében nem szívesen adok neki helyet. Az emulzió és a krém viszont tetszetős darab, de könnyű, hidratáló folyadékból lehet olcsóbbat és ugyanolyan jót találni, szóval ez megint nem nőtt a szívemhez, a krém viszont nagyon is tetszik! Persze, az én kombinált bőrömre inkább csak vékony rétegben kenem, de akkor is kellemes, ahogy hidratál, feszesít és ápol, viszont az ára… Persze, sok az egyben termék, ha ezt megvesszük, akkor nem szükséges krémet, szérumot, maszkot stb. használni, lerövidül a rutinunk, időt spórolunk vele, de ismertek: én szeretek kísérletezni, több dolgot kipróbálni, felkenni stb. 🙂

Kinek ajánlom?

Normál, száraz (nem érzékeny!) bőrűeknek kb. 25-45 között, akik inkább kiadnak egy-egy “minden az egyben” termékért többet, mert nincs idejük egy hosszú arcápolási rutinra. Továbbá bárkinek, aki hozzám hasonlóan kíváncsi és szereti a szetteket! Nagyon izgalmas és érdekes volt kipróbálni, hogy mit tud ez a márka, még biztosan próbálkozom velük, ha lesz rá alkalmam! 🙂

LINK:
The History of Whoo Gongjinhyang YESSTYLE | | JOLSE webshop | eBay

Viki szerint:

Támogasd az oldalt!

One response to “30.000-ért Krém Koreából! The History of Whoo Gongjinhyang”

  1. Tiria M says:

    Ettől a márkától van érzékeny bőrűeknek is termék?

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)