Oh My Brush
június 23, 2017

Foreo Luna 2 | Az Arctisztítás Mestere

Az igen formás és izgalmas Foreo Luna 2 arctisztító és ránctalanító készülékről lesz ma szó a blogon! Egy hónapja érkezett meg hozzám, azóta minden nap használom, s az az igazság, hogy sokkal jobb, mint amire számítottam. Ezek szerint lehet még nekem újat mutatni az arctisztítás témájában 😀

Mindig is szerettem volna egy minőségi arctisztító kefét, de azoknak cserélni kell a fejüket, ami nem olcsó dolog, így nem akartam beruházni egyre sem. Idén viszont Magyarországon is forgalomba kerül a Foreo Luna 2, aminek kapcsán tesztelhettem az egyiket. Miről is van szó?

Mi az a Luna 2?

A Foreo Luna 2 egy arctisztító és ránctalanító készülék egyben, amelynek – dobpergés – nem kell (és nem is lehet) a fejét cserélni! Higiénikus szilikonból készült, ami távol tartja a baktériumokat, pulzáló mozgást végez (T-sonic technológiának nevezik), ráadásul gond nélkül eltávolítja a szennyeződés 99,5%-t. Csupán 2-3 percig kell használni a tisztító funkciót egy kis arclemosóval, utána már kész is vagyunk! Ez már magában is jól hangzik, de ha a másik oldalára fordítjuk, akkor megtaláljuk a masszírozó részét. Ez először annyira nem lelkesítet, hiszen 31 év alatt nem sikerült rávennem magam arra, hogy rendszeresen masszírozzam az arcom, hiába tudom, hogy mennyire fontos és hatásos dolog. Ezzel viszont nagyon is kibírom azt az 1-2 percet, s ha már úgyis a kezemben van, akkor csak használom alapon eddig még egyszer sem feledkeztem meg róla. A masszírozás javítja a bőr vérellátását is, de ami a legjobb: nekem még fejfájás csillapítására is bevált haha 😀

Egyetlen töltéssel hónapokig lehet használni, nem nagy, nem foglal sok helyet, tehát rendkívül praktikus. Minőségi (ennyi pénzért el is várható) termék, ami mindenkinek a rutinjába beépíthető, hiszen eleve 4 verzióban kapható: normál (az enyém is az, rózsaszín), érzékeny, zsíros és kombinált bőrre való. Mivel az intenzitás állítható, s nagyon kíméletes, ezért a rózsaszínt bármilyen bőrtípusra merem ajánlani, ha esetleg nem tudnátok választani. Használat után csak le kell öblíteni, s szerencsére pillanatok alatt megszárad, így tényleg egyszerű az élet vele.

Mit tapasztaltam?

Én ugye eleve hámlasztok (kémiai módon), tehát a fizikai bőrradír eléggé felesleges. Ettől függetlenül bizonyos helyeken nagyon is szeretem is igényli a bőröm a kíméletes radírozást. Ez főleg a T-vonal, az orr töve és az áll, ahol nekem mélyebbek a pórusaim, nehezebben tisztíthatók. Nem hittem volna, hogy ezek a mini kis szilikon szálak képesek lesznek itt is jó munkát végezni, de kellemesen csalódtam, ugyanis látványos volt a hatás. Persze ugyanezt a hatást bármi mással (kefék, szivacs stb.) is elérem, de azokat gyakran kell cserélni, ezt viszont nem, ami nagy pozitívum!
Egy hónapon át minden este ezzel mostam arcot, s azt vettem észre, hogy nem jött ki új pattanásom. Ez nálam sokkoló, hiszen minden hónapban előjön 2-3 szépséges darab, de most nem. Ezt persze nagyrészt a krémeknek, szérumoknak köszönhetem, de ha a jövőben is ugyanez áll majd fent, akkor biztosan a Luna 2 érdeme is mindez. Egyelőre csak sejtem, hogy segít, de egy biztos: én nagyon örülök neki! 🙂

Miért jó?

Az arctiszítás egyszerűbb, hatásosabb, de kíméletesebb bele, jól tisztítja a pórusokat is, a bőr pedig nyugodtabb, egészségesebb lesz. A masszírozó funkció segít fiatalon tartani a bőrt, kellemes, s még a lustábbak is szívesen használják majd a készüléket, hiszen rendkívül praktikus, egyszóval egyszerű vele az élet.

A hivatalos oldalon minden információt megtaláltok!

LINK:
Douglas Magyarország webshop

 

Viki szerint:

  1. Jól tisztít
  2. Kíméletes a bőrhöz
  3. Higiénikus
  4. Nem kell fejet cserélni
  5. Kis helyen elfér
  6. Egyszerűen használható, praktikus
  7. Masszírozó funkció ránctalanít

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)