Oh My Brush
június 21, 2017

Fényvédelem Másképp! Fényvédő Chushion, Por, Stift, Olaj

Koreában és Japánban különlegesebb fényvédőket is találunk, amelyek megkönnyítik az életünket, leegyszerűsítik a felvitelt, s egész nap védik a bőrt a káros napsugárzás ellen. A legnépszerűbb, de még mindig megfizethető áron kapható fényvédők közül ajánlok ma párat nektek. Cushion, por, stift, spray vagy olaj: táskában a helyük! 🙂

1. ETUDE HOUSE Sunprise Bye Sebum Sun Stick SPF50+PA+++ $8.49 EBAY LINK
Az Etude House szerint érdemes a táskánkban tartani, így bármikor elő tudjuk venni és fixálhatjuk vele a fényvédőt, sminket. Ad egy kis színt, ezért használható ennyire praktikusan, kémiai és fizikai fényvédőkből áll, s vészhelyzetre tökéletes megoldás 🙂
2. ENPRANI ONE-TOUCH Sun Powder EX SPF 50+ PA+++ $15.80 EBAY LINK
Koreai egyik kedvenc por állagú fényvédője! A csomagolás megtévesztő szerintem, mert nem számítottam rá, hogy kőpúdert takar, de ez szuper hír, így még praktikusabb. Rengetegen szeretik, a fényvédő porok között az egyik legkedveltebb, s valljuk be: hihetetlenül egyszerű újrakenni a fényvédőt, ha por állagú termékről van szó!

1. SKINZEN Ecoglam Sun Stick SPF 50+ PA+++ $12.01 EBAY LINK
Bizony, hódítanak a stiftek, mindenki ilyet használ, ezért van bőven miből választani idén. A márka szerint ez egy színtelen fényvédő, ami nem ragad, egyszerű felvinni és még smink felett is használható, ha újra szeretnénk kenni! Emellett tartós és kiváló védelmet is ad: mi kell még? 🙂
2. SKINFOOD Aloe Cooling Sun Clear Stick SPF50+ PA+++ $9.11 EBAY LINK
Még egy stift a Skinfood újdonságai közül, amely hidratál, mégis felfrissít és hűsíti a bőrt. Szintén színtelen, s egyszerű felvinni.

1. CATRIN Natural 100 Mineral Sun Kill RX Sunscreen SPF46 PA+++ $12.91 EBAY LINK
Egy másik nagy kedvenc, ami egy nagyon kíméletes fizikai fényvédő (mindenmentes). Nagyon finomra őrölt por, ami jól védi a bőrt, frissen tartja, s természetesen bármikor újrakenhető.
2. A’PIEU Power Block Tone Up Sun Cushion SPF50 PA++++ $12.09 EBAY LINK
Természetesen a cushion fényvédők is hódítanak, mert ezektől egyszerűbbet már tényleg nem lehet elképzelni. A szivaccsal bárhol és bármikor fel tudjuk vinni a fényvédőt, smink felé is használják: praktikus és jól védi a bőrt.

1. TONYMOLY BCDation Multi Use Sun Oil SPF50+PA++++ $14.34 EBAY LINK
A TonyMoly 5 az 1-ben terméke: egy könnyű olaj, amely fényvédő és primer egyben, továbbá ápolja, hidratálja és nyugtatja a bőrt! Nem hagy fehér réteget maga után, hiszen csak kémiai fényvédőket tartalmaz.
2. SKINFOOD Dragon Fruit Waterful Sun Stamp SPF50+ PA+++ $13.26 EBAY LINK
Színtelen, könnyű, frissítő fényvédő, amit csak fel kell ütögetni a bőrre a beépített szivacs segítségével. Szintén egy érdekes elgondolás, ez nem kétséges 🙂

1. Privacy UV Face Powder SPF 50+ Pa++++ $14.32 EBAY LINK
Japán egyik kedvence ez a por állagú, kíméletes fényvédő, ami alkohol- és parfümmentes, de tartalmaz C vitamint. Színtelen, fixálja a sminket, visszatartja a bőr zsírosodását, s bármikor újrakenhető. Igazi főnyeremény!
2. Privacy UV Face Non Gas Mist 50 Four Plus SPF50+ PA++++ $13.96 EBAY LINK
Egy japán spray, ami alkoholmentes, mégis felfrissíti a bőrt: táskában a helye, hiszen így bárhol és bármikor egyszerűen felvihetjük a fényvédőt. Hidratál, kollagént és C vitamint is tartalmaz,  színtelen, hiszen csak kémiai fényvédőket tartalmaz.

1. PERIPERA Pure Milk Sun Cushion SP50+ PA+++ $13.13 EBAY LINK
A koreai Peripera egyből két cushion fényvédővel jött ki: a sárga normál és száraz bőrre való, picit jobban hidratál.
2. PERIPERA No Sebum Milk Sun Cushion SP50+ PA++++ $12.28 EBAY LINK
Ez pedig mattít, így a kombinált, zsíros bőrűek örülhetnek neki.

1. CLIO Kill Protection Sun Stick Clear SPF50+ PA++++ $13.71 EBAY LINK
A Clio rengeteg fényvédővel jött idén ki, s természetesen stift is van a felhozatalban. Erős védelem, színtelen és egyszerű használni.
2. A’PIEU Pure Block Mild Sun Eye Stick SPF50+ PA+++ $6.95 EBAY LINK
A szem környéki bőr különös figyelmet és extra fényvédelmet érdemel, ha szeretnénk távol maradni a ráncoktól. Az Apieu tudja ezt nagyon jól: ennek a stiftnek is ott van a helye a táskánkban!

1. HOLIKA HOLIKA Mild Sun Cushion SPF45 PA+++ $8.87 EBAY LINK
A Holika Holika is mindig nagy figyelmet fordít a fényvédelemre. Ez egy kíméletes fényvédő krém cushion formában, amit az egész család használhat.
2. Holika Holika Clear Sun Stick SPF 50+ PA++++ $11.46 EBAY LINK
Csak nem egy újabb színtelen stift? 🙂

 

1. A’PIEU Pure Block Water Bling Sun Balm SPF50+ PA+++ $8.52 EBAY LINK
Végül pedig egy fényvédő balzsam árválkodik a poszt végén, amit az ujjainkkal egyszerűen felvihetünk. Könnyű, hidratál, véd és ad egy kis színt, hogy még szebb legyen az összkép.

2 responses to “Fényvédelem Másképp! Fényvédő Chushion, Por, Stift, Olaj”

  1. Szenes T. says:

    Nekem most mindenképpen olyan kellene, amit nap közben fel tudok vinni (tehát táskába dobós méret) és nem tesz kárt a sminkben (bár alapozót ritkán használok nyáron, de korrektort, bronzosítót és highlightert szoktam). A Skinfood sárkány gyümölcsös cucca jól hangzik. Köszi ezt a jó kis listát! 🙂

    • Oh My Brush says:

      Nekem szimpi a cushion, a por és a spray is erre a célre, de ez a Skinfood-os dolog is érdekes, az biztos 🙂 Örülök, hogy hasznos volt a poszt :))

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)