Magyar English
Oh My Brush

Blippo Surprise Kawaii Bag + Nyereményjáték

Egy újdonság a blogon! A Blippo Surprise Kawaii Mixed Bag tele van cuki, japán dolgokkal, ami kibontása közben garantáltan úgy érzi majd az ember magát, mintha születésnapja lenne! Nézzük, hogy mit pakoltak a legelső kiadásba!

A Blippo Surprise Kawaii Bag egy szuper ötlet, ugyanis nem kell előfizetni semmire (mint pl. a dobozoknál), csak megrendeljük azt a csomagot, amelyiket szeretnénk és már várhatjuk is a postást! Apropó posta! Hihetetlenül hamar megérkezett a doboz hozzám, most nem panaszkodhatok, s a meglepetéscsomag tartalmára sem! A Blippo Surprise Kawaii Mixed Bag legalább 15 db cuki, japán apróságot tartalmaz, ami vegyesen lehet bármi, de van még három testvére: papír-írószer, az édesség és a plüss verzió is kapható.

A legjobb hír viszont, hogy ti is nyerhettek egyet, úgyhogy lent jelentkezzetek az applikációban! 🙂 Ha pedig valaki szereti a kicsomagolós videókat is, akkor linkelem azt is. Egy biztos, sok termékkel meggyűlt a bajom, ugyanis az esetek többségében nem tudtam eldönteni, hogy mi is lehet az, de az is előfordult, hogy perceken keresztül a kinyitásával bénáztam… 😀 Jó móka volt, az a lényeg, a színes apróságok pedig feldobják az ember kedvét, ez nem kétséges! Hol kapható? Már linkelem is! 🙂

LINK:
Blippo Surprise Kawaii Mixed Bag

NYEREMÉNYJÁTÉK

Oh My Brush Blippo Surprise Bag Giveaway

VIDEO LINK

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)