Magyar English
Oh My Brush
május 24, 2017

Japan Candy Box + Nyereményjáték

Japán édességet kóstoltunk, pontosabban a Japan Candy Box márciusi kiadása került a kezeim közé. Ráadásul köztetek is kisorsolhatok egy meglepetésdobozt, úgyhogy nyereményjátékra fel! 🙂 A videó legvégén a barátom megcsilogtatja a DIY candy készítő tudását is… 😀

Nagyon lassan érkezett meg, pedig feladták időben, de a lényeg, hogy itt van a Japan Candy Box húsvéti kiadása, amit rendesen meg is pakoltak. Rengeteg édességet próbálhattunk ki, nem is csalódtunk: a legtöbbjük meglepően finom volt, csak kapkodtam a fejemet! Ha a videóimat is nézitek, akkor tudjátok, hogy nagyon szeretünk külföldi ételeket kóstolni, hiszen ez valahogyan az utazásra emlékeztet: minden új és izgalmas!

A doboz tartalma a következő:
Kracie Popin’ Cookin’ Pudding Flan Parfait DIY Kit
Kracie Henshin Puchitto – Peach
Coris Whistle Candy – Grape
Meiji Sushi-Bar Gummy Candy
Coris Tsunde Super Sour Lemon Candy
Tohato Caramel Corn
Bandai Doraemon Grape Gummy
Sanrio Character Lollipop
Morinaga Manna Biscuits
Ginbis Tabekko Animal Biscuits

A termékeket egyenként megnézhetitek a weboldalukon: Japan Candy Box March 2017

Ezek közül nekem a kukoricás-karamellás chips és a kekszek jöttek be a legjobban. A gumicukorért nem vagyok oda annyira, azzal nem tudnak levenni a lábamról, de érthető, hogy inkább azt küldenek és nem csokit, az melegben megolvadhat (pedig a japán csokik is isteniek). A DIY candy kit Martijnnak nagyon bejött, örömmel alkotott, de nekem nincs türelmem ilyesmihez, ha már nagyon komplikált és pepecselős a dolog. Viszont ketten együtt jól szórakoztunk, ez nem vitás 😀 A lényeg: nagyon jól sikerült ez az összeállítás, csak azt a fütyülős cukrot felejtenék el! haha 😀

LINK:
Japan Candy Box

VIDEO LINK

NYEREMÉNYJÁTÉK!

A lenti applikációban jelentkezhettek a játékra, ahol is esélyeket lehet gyűjteni. Minél több feltételt teljesít valaki, annál több esélye lesz a nyereményre.
A játékot a Japan Candy Box szervezi, az applikációt is ők kezelik, nyertest ők sorsolnak.

JCB OHMYBRUSH Giveaway

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)