Oh My Brush
május 16, 2017

Etude House Super Slim Proof Pencil Liner & Brush Liner

Két újdonság Koreából: az Etude House Super Slim Proof Pencil Liner és a Super Slim Proof Brush Liner. Az egyik egy fekete szemceruza a másik pedig egy barna szemhéjtus, s mind a kettő azt ígéri, hogy nagyon vékony, tartós vonalakat tudunk majd velük húzni.

Szerintem legalább egy szemceruzája és szemhéjtusa mindenkinek van otthon, valószínűleg fekete vagy barna színekben pompáznak. Bár alapvető sminktermékekről beszélünk, mégis nehéz megtalálni az igazit, hiszen annyi mindenben jónak kell lenniük. Az Etude House Super Slim Proof Pencil Liner és Super Slim Proof Brush Liner ugyanazt ígéri: vékony (1,5 mm), tartós vonalak húzására szakosodtak.

Az piztos, hogy gyönyörűek és pigmentáltak a színek, rendkívül vékony vonalat tudok velük rajzolni, így kiválóak a természetesebb sminkekhez: egy vékony barna vagy fekete vonal kiemeli a szemet, nagyon sokat tud dobni a tekinteten, mégsem feltűnő. Természetesen a vastagabb vonal sem akadály nekik, a lenti képeken mindkettőt bemutatom.
Első ránézésre tehát tökéletesnek tűnnek, viszont nem vízállóak, így néha előfordul, hogy a nap végére kopottabbak lesznek. Ettől függetlenül használom mind a kettőt, mert rejtett szemhéjam van, szinte minden ceruzával és tussal előfordul, hogy túl vastagra sikerül a vonal, ami ilyen szemhéjon abszolút nem előnyös. Ezzel a két termékkel viszont ez nem fordulhat elő, a szempillák tövébe nagyon jól beférnek, a használatukra nincs panasz, de kell a szemhéjalapozó mindkettő alá, ha tartósabb sminket szeretnénk. Lehet, hogy ez másnak fel sem tűnne, de az én olajos, rejtett szemhéjamon nem bírja egész nap magában, bár nem is olyan drága, hogy ezt elvárjam, de akkor is muszáj megemlítenem 🙂

LINK:
Etude House Super Slim Proof Pencil Liner Etude House webshop | eBay
Etude House Super Slim Proof Brush Liner Etude House webshop | eBay

Viki szerint:

  1. Pigmentált, gyönyörű színek
  2. Vékony vagy vastag vonal húzására
  3. Precíz
  4. Remek csomagolás
  1. Lehetne tartósabb

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)