Oh My Brush
május 14, 2017

Etude House Heating Eye Mask: Meleg Maszk A Fáradt Szemekre!

Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen apróság kap majd egy teljes bejegyzést a blogon, de az Etude House Heating Eye Mask annyira jó, hogy nem lehet szó nélkül elmenni mellette! A cuki maszk hőt termel, amivel 15-20 perc alatt a legfáradtabb szem is újraszületik!

Egy japán márka (Kao) tette népszerűvé ezeket a szemmaszkokat, s most már Korea is rendelkezik néhány saját verzióval. Az Etude House Heating Eye Mask a legcukibb mind közül, de alapvetően mindegyik ugyanazon az elven működik. A csomagolást kibontva a maszk elkezdt hőt termelni (kb. 40 C), s nagyjából 20 percig ezt tartani is tudja. A fülünkre illesztve nagyon kényelmes, egyből kellemes érzetet ad, nem lehet nem szeretni. Mivel kíváncsi vagyok, ezért kettévágtam egyet, s arra jutottam, hogy ebben is fémpor van (szerintem), mint a japán verzióban: tehát semmi különlegesről nincs szó, de a hatása annyira JÓ!

A kellemes meleg rendkívül nyugtató a fáradt szemnek, 15-20 perc múlva pedig frissen, kipihenten folytathatjuk a munkát, tanulást. Ugyanakkor este, elalvás előtt is feltehetjük, hiszen egyből ráhangol minket az alvásra, de utazáshoz is kiváló: hosszabb utakra mostantól mindig jön majd velem! Nekem az Etude House-féle nagyon bejött, szívesen használom, de Japánból is szeretnék rendelni a Kao Megurism Steam Warm Eye maszkokból is, mert azok mintha pénztárcabarátabbak lennének.

LINK:
Etude House Heating Eye Mask

 

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)