Oh My Brush
május 17, 2017

Etude House Fix And Fix Tone-Up Primer

Nézzük meg, hogy mit tud az Etude House Fix And Fix Tone-Up Primer, az Etude House újdonsága, ami azt ígéri, hogy a bőrt szebbé a sminket pedig tartósabbá teszi. Három színben kapható, így minden bőrhibára kínál megoldást, de vajon tényleg jó?

A primerek igen hasznosak tudnak lenni, ha makulátlan és igen tartós sminkre van szükségünk. Az Etude House Fix And Fix Tone-Up Primer egy viszonylag nagy tubus, a csomagolás egyszerű, de nagyszerű, 30 ml pedig sokáig elég lesz. Három szín közül választhatunk: a rózsaszín a sötétebb foltokat “radírozza” ki (pl. pigmentfoltokra, szem alatti karikákra lehet gondolni), a zöld természetesen a pirosságot ellensúlyozza (pl. pattanások), a lila pedig a bőr sárgás elszíneződését semlegesíti. Van ezeknek még egy “sima” verziója is, ami kifejezetten a pórusok eltüntetésére szakosodot (sárgás csomagolás), de most maradjunk a színkorrekciónál!

Bár azt ígéri, hogy alapozó és cushion egyben, ettől azért távol áll, egy egyszerű színkorrektor, ami folyékony, könnyű, de elég pigmentált ahhoz, hogy látványos eredményt hozzon. Én a rózsaszín állagával annyira nem vagyok megelégedve, mert előfordul, hogy kiemeli a szárazabb részeket, ha egész arcra kenem, oda is, ahol egyébként nem lenne rá szükségem, így pedig a primer sokat veszít az értékéből.
A lenti képen látható, hogy egységesíti a bőrt, kisebbnek tűnnek a pórusok, egészséges ragyogást kölcsönöz és a bőrhibák kevésbé láthatóvá válnak. Természetesen jól működik bármilyen alapozó alatt, a smink valóban tartósabb lesz vele, de nincs wow-hatás, csak egy pici extrát nyújt, ami nekem kevés. Pár hónapja adott ki az Etude House egy cushion primert/cc krémet, az ettől sokkal jobb és hasznosabb a számomra, ez csak “elmegy egynek”, annak ellenére, hogy egyébként teszi a dolgát.

Volt mintám a másik két színből is, így azokat is be tudom mutatni a lenti képeken. Egyébként úgy látom, hogy parfüm- és alkoholmentesek a termékek, ami kicsit meglepett, mert az Etude House általában tesz illatanyagot a sminktermékekbe, így érdekes, hogy pont egy primerből hagyták ki. Talán egy új korszak kezdetén állunk? 🙂

LINK:
Etude House Fix And Fix Tone-Up Primer Etude House webshop | eBay

Ingredients:
#Rose
Water, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Butylene Glycol Dicaprylate/dicaprate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Propanediol, Glycerin, Phenyl Trimethicone, Lauryl Peg-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Titanium Dioxide, Niacinamide, Zinc Oxide, Disteardimonium Hectorite, Synthetic Fluorphlogopite, Acrylates/dimethicone Copolymer, Boron Nitride, Dimethicone/peg-10/15 Crosspolymer, Disodium Edta, Vinyl Dimethicone/methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Sodium Chloride, Stearic Acid, Adenosine, Aluminum Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Triethoxycaprylylsilane, Tin Oxide, Polymethyl Methacrylate, Peg-10 Dimethicone, Titanium Dioxide (Ci 77891), Iron Oxides (Ci 77491)

#Mint
Water, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Butylene Glycol Dicaprylate/dicaprate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Propanediol, Glycerin, Phenyl Trimethicone, Lauryl Peg-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Titanium Dioxide, Niacinamide, Zinc Oxide, Disteardimonium Hectorite, Synthetic Fluorphlogopite, Acrylates/dimethicone Copolymer, Dimethicone/peg-10/15 Crosspolymer, Disodium Edta, Boron Nitride, Vinyl Dimethicone/methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Sodium Chloride, Stearic Acid, Adenosine, Aluminum Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Triethoxycaprylylsilane, Tin Oxide, Polymethyl Methacrylate, Peg-10 Dimethicone, Titanium Dioxide (Ci 77891), Chromium Oxide Greens (Ci 77288), Iron Oxides (Ci 77492), Ultramarines (Ci 77007)

#Lavender
Water, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Butylene Glycol Dicaprylate/dicaprate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Propanediol, Glycerin, Phenyl Trimethicone, Lauryl Peg-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Titanium Dioxide, Niacinamide, Zinc Oxide, Disteardimonium Hectorite, Synthetic Fluorphlogopite, Acrylates/dimethicone Copolymer, Dimethicone/peg-10/15 Crosspolymer, Disodium Edta, Vinyl Dimethicone/methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Sodium Chloride, Stearic Acid, Adenosine, Aluminum Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Triethoxycaprylylsilane, Tin Oxide, Polymethyl Methacrylate, Peg-10 Dimethicone, Titanium Dioxide (Ci 77891), Ultramarines (Ci 77007)

Viki szerint:

  1. Parfüm- és alkoholmentes
  2. Eltünteti a bőrhibákat
  3. Kisebbnek tűnnek a pórusok
  4. Tartósabb vele a smink
  5. Három színben kapható
  1. Kiemeli a szárazabb részeket
Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)