Magyar English
Oh My Brush
május 31, 2017

EBAY HAUL: Pár Dolláros Termékek!

A legutóbbi eBay rendelésem egy részletét láthatjátok. Természetesen most is úton van felém pár dolog, mindig rendelek valamit, de nem bírok tovább várni, ezeket a csomagokat most már ki kell bontanom 😀 A videóban tehát kicsomagolásra és az első benyomásokra számíthattok, meg persze linkelek mindent terméket, hogy ha esetleg érdekel titeket valami. Jöjjenek akkor a pár dolláros apróságok, amiket májusban vettem! 🙂

EBAY LINK:
Kameraállvány $8.98
Egy szuper, masszív darab, ami mégis könnyű, nem nagy, tehát praktikus. Hajlítható, így mindenhol megáll, hobbi fotósoknak és videósoknak must have! 🙂
Kék hajpánt $1.69
Pihe-puha, több színben kapható, s hála neki nem lesz vizes a hajunk arcmosáskor, s persze maszkok felvitele előtt is érdemes bevetni.
Piros csíkos hajráf $1.25
Ez is több színben kapható, a minősége jó, a fejemen kényelmes, a mérete szuper, nekem ez az egyik kedvencem.
Rózsaszín-kék hajráf $0.99
Ez egy picit vékonyabb, de még mindig szép és cuki. Oda vagyok ezért a két színért így együtt, ezért muszáj volt megrendelnem! A mérete ennek is jó!
4 db-os ecsetkészlet $1.75
A nyelük rövidebb, mint amire számítottam, de sebaj, utazáshoz praktikusak, ez tény. A fejük egyébként puha és a szőrük sem hullott még eddig.
Rózsaszín karkötő $1.40
Egy nagyon szép karkötő mágneses csattal, ami sajnos az én nagyon vékony csuklómra nagy, de egyébként szuper!
Műhaj $1.26
Hahaha muszáj volt kipróbálnom! 😀 Felcsatolható, tehát egyszerűen lehet használni, a haj minősége meglepően jó, csak színben ez nekem egy nagyon picit sötét.
Fehér maszk $0.74
Ha legközelebb valaki nagyon köhög majd az arcomba, akkor előkapom, talán akkor észreveszi magát anélkül, hogy csúnyán kellene néznem… 😀 Egyébként tényleg pillanatok alatt beteg leszek, de rájöttem, hogy ha eltakarom az orromat, akkor ennek az esélye lényegesen csökken. Mostantól a kendőm helyett, akkor ezt használom.
Fekete maszk $0.74
Ugyanez csak macis! 🙂
Pöttyös hajgumi $0.99
Cuki, pöttyös, masnis, mi kell még? 😀

VIDEO LINK

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)