Oh My Brush
május 23, 2017

ARITAUM Magic Contouring Powder: Kontúrozás Koreai Módra

Bár Koreában máshogy kontúroznak, mint mi, a bronzosítókra érdemes egy pillantást vetni, mert könnyen lehet olcsó, de jó termékekre találni. Az ARITAUM Magic Contouring Powder duo is ilyen, sőt: sokkal jobb, mint vártam, úgyhogy jöjjön egy részletesebb teszt róla! 🙂

Az Aritaum ugye az AmorePacific egyik márkája (valójában a boltjukat hívják így, ahol az összes többi márkájuk is kapható persze, mint pl. az Sulwhasoo, Etude House, Innisfree, Laneige stb.), sminktermékekre és körömápolásra koncentrálnak a pénztárcabarát árkategóriában. A világ 14. legnagyobb kozmetikai cégéről van tehát szó, így elvárható, hogy jó minőséget kapunk a pénzünkért cserébe.

Nekem az Aritaummal eddig csak jó tapasztalataim voltak, szinte minden nap használok tőlük valamit, jelenleg az egyik ilyen termék az ARITAUM Magic Contouring Powder (01. Deep Brown). Ugyanez kapható krémes formában is, ha valakinek az jobban szimpatikus, de én maradtam a pornál. A csomagolás egyszerű, a műanyag erős, jól záródó, benne pedig két matt szín található, amik kontúrozáshoz kiválóak. Ahogy most ránézek a képemre, nem vagyok elégedett, mert élőben sötétebb és kevésbé sárga árnyalatokról van szó, de sebaj: a mondatok fontosabbak, mint a képek! 🙂 A sötétebb nagyon emlékeztet a Benefit Hoola-ra, ami nekem a tökéletes bronzosító, így örültem, hogy találtam valami hasonlót (bár a Holla melegebb, sárgásabb mellette, tehát nem dupe, csak nagyon emlékeztet rá). Ez is jól pigmentált, semleges színű, így szinte mindenkinek jól fog állni. A világosabb szín kevésbé feltűnő, így tökéletes a sötétebb elsatírozására, hogy még természetesebb legyen a végeredmény. A porok állaga szintén jól sikerült, selymesek, jól lehet velük dolgozni, s bár jól pigmentáltak, nincs bohóchatás még a nagyon világos bőrömön sem, tehát a 01. Deep Brown-t tudom ajánlani a hozzám hasonlóknak. 🙂

Azt sajnálom, hogy nem tettek bele tükröt, de más negatívumot nem tudok ellene felhozni (kivéve persze azt, hogy az INCI-t nem találom). Természetesen nemcsak az arc formázására lehet ezt a duot használni, hanem szemsminkhez vagy szemöldökpor helyett is megállják a színek a helyüket. Szép, praktikus, minőségi és jól kihasználható tehát a Magic Contouring Powder, tökéletes a mindennapokra, miután felkentünk az alapozót, hogy újra 3D-s legyen az arcunk 🙂 Ráadásul alig kerül 7 dollárnál többe, nagyon megéri az árát szerintem!

LINK:
ARITAUM Magic Contouring Powder JOLSE webshop | eBay

Viki szerint:

  1. Pénztárcabarát
  2. Pigmentált, selymes porok
  3. Szép, semleges színek
  4. Erős csomagolás
  5. Jól kihasználható

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)