Magyar English
Oh My Brush
április 6, 2017

iHerb Csomag, Már Megint!

Nem igazán tudok ellenállni az iHerb egyre jobb kínálatának. Órákon keresztül képes vagyok bújni az oldalt, majd pedig izgatottan várom az újabb csomagokat. Egyre gyorsabb a postázás is, legutóbb kevesebb, mint 1 hét alatt kézhez kaptam mindent az USA-ból, ami eléggé hihetetlen, hiszen mindig a legolcsóbb opciót választom 😀 A lényeg, hogy most is beszereztem pár remek dolgot, amiket nektek is szeretnék megmutatni! 🙂

Még március végén adtam le a rendelést, s úgy gondoltam, hogy mire visszajövök Barcelonából, addigra már a csomagok itthon fognak várni. Gondolhatjátok, hogy mennyire meglepődtem, amikor indulás ELŐTT napokkal már a postás csengetett velük… Kevesebb, mint egy hét, wow! A lényeg viszont, hogy nagyon tetszik nekem ez a Shipping Saver akció most az oldalon, tehát bizonyos termékek csökkentik a postaköltség értékét, így természetesen igyekszem ezekből is választani, ha csak tehetem. Mik érkeztek most? Már mutatom is!

LINKEK:
Skin Food, Peach Sake Silky Finish Powder
Újravettem, mert épp úgy jött ki, hogy itt jobb áron volt, mint eBay-n, s tudjátok, ez a kedvenc púderem évek óta. Akinek zsíros a bőre, annak egy ilyen termék életmentő lehet, nagyon jól mattít, egységesíti a bőrt, fixál, tartósabb vele a smink és kisebbnek mutatja a pórusokat is :p Erről régen volt teszt, nem is húznám tovább vele az időt, nekem alap sminktermék, ráadásul évekig kitartott mindennapos használat mellett is!
Made in Nature, Organic Figgy Pops
Energiagolyók, de milyen ISTENI finomra sikerültek! Természetes, organikus összetevőkből állnak, bár engem valójában a füge vonzott, hiszen az az egyik kedvenc gyümölcsöm. Aki szereti az ilyesmit, az ezt is imádni fogja, csak vigyázni kell vele, mert nem lehet leállni egy golyónál… 😀 Nincs sajnos sok benne egyébként, s természetesen otthon is tudunk hasonlót készíteni, de jó tudni, hogy van olyan “bolti” finomság is, ami olyan, mintha épp most dobtuk volna össze.
Sierra Bees, Organic Lip Balms
Ezekből mindig veszek, rengeteg fajtát kipróbáltam már. Nem kihagyhatatlan, de sokszor annyira olcsó, hogy nem lehet ott hagyni. Most is így történt! 😀 Ráadásul ajándéknak sem rossz, ha van pár ajakbalzsam-rajongó barátunk 🙂
Pacifica, French Lilac, Solid Perfume
Ez a szilárd parfüm igazából teljesen lenullázta a postaköltségemet, amit kikerekedett szemmel vettem tudomásról (egyszer már volt hasonlóhoz szerencsém, akkor a MadreLabs peptides szérum tette ugyanezt). Nem volt tehát kérdés, kell és már adtam is le a rendelést. Ehhez az illathoz tartozott a legtöbb pozitív vélemény, s bár alapvetően ez engem nem szokott annyira befolyásolni, de az orgona illatát imádom, így csak ezt választottam. Élőben is nagyon finom, kellemes, az orgona abszolút érezhető és természetes, a krémes állag praktikus, imádom!
Sierra Bees, Calendula, Soothing Skin Cream
Leértékelve már nekem is megérte ez a kellemes állagú, száraz bőrre nagyon jó krém. Nincs jó illata, hiszen nincs benne parfüm (illóolaj viszont van!), így érthető, de egyébként nem olyan vészes, volt már hasonló, natúrabb termékem, aminek ugyanilyen volt az illata. Bár biztosan lehetne arcra is használni, de oda nekem szerintem sok lenne, így egyelőre a kezemre kenem, oda viszont fantasztikus!
Bell Plantation, PB2, Powdered Peanut Butter
Külföldi bloggereknél/vloggereknél láttam, hogy por állagú mogyoróvajat használnak. Itt persze nem találtam hasonlót, aztán az iHerb sietett a megmentésemre, ott jött velem szembe ez a termék! A porhoz vizet kell adni, így kikeverhetjük a számunkra megfelelő állagot, nagyon praktikus! Mivel a mogyoróvaj a mindenem, ezért nekem ez nagyon megért minden centet 🙂
Andalou Naturals, Exotic Marula Oil Deep Conditioning Hair Mask
Végre sikerült olyankor leadni egy rendelést, amikor ez is épp készleten volt. Egyik kedvenc hajápolási márkám, ezek az új hajpakolások pedig annyira édesre sikerültek, ki kell legalább az egyiket próbálnom.
United Exchange, Moisturizing Socks
Az ehhez hasonló ázsiai “zoklik” szuperek, én pedig kíváncsi voltam, hogy mit tudnak a nyugati márkák, ha “keleti” termékekről van szó 😀 Néha beleteszek ilyen apróságokat a rendelésbe, ha nem emelkedik miattuk a postaköltség.
iHerb Goods, Promotional Shower Cap, Mirror & Nail File Pieces
Erre igazából nagy szükségem nincs, de 10 centet még nekem is megér ez a csomagocska, benne zuhanysapka (életemben nem használtam ilyet), tükör és körömreszelő.
Healthy Origins, Organic Spirulina
Szerintem a kívánságlistámban benne is volt, így nem bírtam megállni, hogy ne vegyek ebből az igen ígéretes tablettából. Nem szedek rendszeresen egy ideje már semmit, de néha rámjön, hogy kell valami, olyankor jól jön a mini iHerb-es vitamin/táplálékkiegészítő gyűjteményem 😀
Nutiva, Organic Hazelnut Spread
Szeretek a Trial menüben is garázdálkodni, mindig találok ott valami “mintát”, aminek hála nagyon olcsón tudok kipróbálni ezt-azt. Ez is egy ilyen termék, vettem is mind a két verzióból, de csak ez érkezett meg. A miértre a következő termék ad választ majd:
Jarrow Formulas, MK-7, Vitamin K2 as MK-7
Igen, az 59 centes mogyoróvajas mintám helyett kaptam kettőt ebből a nem túl olcsó K vitaminból. Ennyi év alatt csak most sikerült elrontaniuk valamit a rendelésemmel kapcsolatban, de szerencsére nem ért, kár, sőt! 😀

Szép kis gyűjtemény már megint, de ahogy az szokott lenni, most is nagyon elégedett vagyok mindennel (legalábbis azokkal, amiket eddig próbáltam). A fügés energiagolyókat pedig mindenképp szerettem volna megmutatni, így kaptok egy képet róla! 🙂

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)