Oh My Brush
április 12, 2017

Etude House Silk Scarf Damage Protein Steam Hair Pack

Legyen szó ma egy szuper, koreai hajpakolásról, amellyel a hajápolás nemcsak hatásos, de szórakoztató és egyszerű is. Az Etude House Silk Scarf Damage Protein Steam Hair Pack gondoskodik arról, hogy olyan szép legyen a hajunk, mintha profi fodrászok dolgoztak volna rajta. Nézzük akkor meg közelebbről!

Használtam már hasonló hajpakolásokat, tehát nem valami újításról van szó, több márka is árul ilyesmit, de ma az Etude House Silk Scarf Damage Protein Steam Hair Pack kap egy kis figyelmet a blogon. A koreai nők két dolgot szeretnek: a dús, egészséges, csodaszép hajkoronát és a hajszínűk gyakori változtatását… A kettő nem jár kéz a kézben, így természetesen szükségük van hatásos hajápolókra is, lehetőleg olyan termékekre, amelyeket otthon is lehet használni, mégis látványos eredményt hoznak (akárcsak az arcmaszkok). Lényegében egy nagyon egyszerű dologról van szó: miután kimostuk a sampont és törülközőszáraz a hajunk, feltesszük ezt a krémmel kikent sapkát, lezárjuk, s 15-20 perc múlva már le is lehet mosni. Közben persze érdemes egy kicsit masszírozni a fejünket, hogy mindenhova kerüljön krém, de mást már tényleg nem is kell tennünk, közben lehet bármi mást csinálni, nem akadályoz semmiben. Melegen tartja a fejbőrt, így hatásosabban szívódnak fel az összetevők, de hőt és forróságot nem kell várni, viszont nem is fogunk megfázni, hiába szaladgálunk vizes hajjal 🙂

A poszt írásakor másnapos a hajam, tehát tegnap használtam, de még mindig nem tudom elhinni, hogy mennyire szuper a hajam textúrája! Ha csak tehetem fogdosom 😀 Kicsit persze tartottam tőle, mert elég kényes tud lenni a fejbőröm, a hajápolási szerek többsége szárít, korpát eredményet vagy kegyetlen viszketést, de ilyesmiről szó sincs most: nagyon is szerette a hajam, nem volt probléma.
20 perc múlva tehát jól kiöblítettem, utána már semmi mást nem kentem rá (így jobban látom a hatását), de adnék egy tippet: picit csúszóssá teszi a zuhanyzót pár másodpercre, erre figyeljetek! 🙂 A hatása? A hajam egészségesebbnek tűnik, fényesebb, sima, puha, rendezett, nagyon jó a tapintása, könnyed, még másnap is olyan, mintha most mostam volna. Látványosan ápol, anélkül, hogy elnehezítené a hajat, igazi főnyeremény ez a számomra.

Profi fodrász módjára teszi rendbe a hajunkat, hiszen egyébként formázástól megviselt, festett hajra való termék ez, ami nagyon is jól végzi a dolgát. Nem hiszem, hogy szükséges túl gyakran használni, inkább csak 1-2 havonta, de ez persze függ a haj állapotától (az enyém nem festett, de soha nem mondok nemet egy kis extra ápolásra).

LINK:
Etude House Silk Scarf Damage Protein Steam Hair Pack JOLSE webshop | eBay

Ingredients:

Viki szerint:

  1. Látványos, sokáig tartó hatás
  2. Kellemes, kényelmes használat
  3. Minden hajtípusra
  4. Kíméletes, nem irritál
  5. Profi termék alacsony áron
  6. Puha, fényes, egészséges haj

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)