Oh My Brush
április 2, 2017

A Legjobb Koreai Eladók és Webshopok!

Nincs is jobb annál, amikor csomagunk érkezik Koreából! A legjobb ár, legnagyobb kínálat és a gyors postázás igen fontos a számomra, így talán hasznos lesz egy olyan poszt, amelyben összegyűjtöm a legmegbízhatóbb koreai eladókat (eBay) és online boltokat. Azokat, amelyek a kedvenceimmé nőtték ki magukat valamiért. Nézzük!

Az évek során rengeteg csomagom érkezett már Koreából, de a mai napig hihetetlenül izgalmas pillanatnak számít, ha beállít a postás egy dobozzal. Miért? Mert tudom, hogy tele van rengeteg szuper termékkel, amikhez nagyon jó áron jutottam hozzá, valószínűleg gyönyörű a csomagolásuk, s még ajándék termékmintákat is kapok! Csak pozitív tapasztalatom van még ennyi év után is, amit annak tudok be, hogy nem rendelek akárkitől. A legtöbb eladót “ismerem”, beszélőviszonyban vagyunk, tudom jól, hogy pl. egyenesen a márkától szerzik be a termékeket, mi az erősségük (minták, gyors postázás, újdonságok náluk vannak legelőször stb.). Mindenkiről osztok majd meg egy kis extra információt, de egy biztos: ha ezektől az eladóktól rendeltek, akkor a csomaggal és a termékekkel probléma biztosan nem lesz!

eBay eladók:

Én általában az eBay-t preferálom, mert így legalább nem kell több oldalra regisztrálni, egy helyen van minden eladó, nekem így egyszerűbb. A legnagyobb kedvenceimet ❤ jelöli! 🙂

❤iamlove-shop
A Jolse webshop csak más néven. Tőlük szoktam az esetek többségében rendelni, mert mindig hamar megjelennek az újdonságok, jó áron adnak mindent, hatalmas a kínálat, ingyenes a posta és mindig kapok ajándék mintákat/néha teljes méretű termékeket is. Az egyik legjobb koreai eladó SZERINTEM!

❤roseroseshop
A RoseRoseShop online bolt az ebay-n is megtalálható. A másik nagy kedvencem, szinte senki nem adja olcsóbban a termékeket náluk, viszont egy darab mintát nem küldenek a rendeléshez. A mintákat 5-10-20-as csomagban árulják, így pár forintért megvehetjük és kipróbálhatjuk a drágább termékeket is, ez nagyon hasznos tud lenni! Nagyon tudom ajánlani őket, milliószor rendeltem már innen, s ez a jövőben sem lesz másként! Hatalmas kínálat, pénztárcabarát árak!

f2plus1
Évekkel ezelőtt szinte csak tőlük vásároltam, ők voltak a legnagyobbak, de a Jolse végül lekörözte őket árban és kínálatban is. Viszont a mai napig találok náluk érdekes dolgokat, olyan márkákat, amik másnál nincsenek, s még mindig elég alacsonyan tartják az árakat, szóval csak ajánlani tudom őket!

cosmeticmarket2012
Jó eladó, jó termékekkel, de annyira ritkán van az, hogy itt a legolcsóbb az, amit keresek, hogy már csak ritkán rendelek innen. Egyébként tényleg minden rendben van velük, ingyenes a postázás és gyors, nyugodtan rendelhettek tőlük is.

biz-inside
Ő a kis személyes kedvencem: elég jó a választék nála, s úgy vettem észre, hogy sok-sok termék nála olcsóbb, mint bárki másnál. Gyakori vásárló vagyok nála is, mindent jól becsomagolva küld, a posta pedig ingyenes és gyors!

makozzang
Ha koreai luxuskozmetikumokat szeretnénk kipróbálni, akkor itt érdemes szétnézni, ugyanis ez az eladó mintacsomagokat árul a legnépszerűbb high end márkáktól. Így legalább belekóstolhatunk ebbe a világba is anélkül, hogy megterhelnénk a pénztárcánkat.

rinishop
Az egyetlen dolog, ami eszembe jut velük kapcsolatban, hogy ebay-s keresések során elég gyakran kötök ki náluk. Nem ismerem ezt az eladót komolyabban, de többször is rendeltem már tőlük probléma nélkül: nincs rengeteg termékük, de ami van, az olcsó!

ideaseller_kr
Szintén egy olyan eladó, akitől évek óta vásárolok, de mindig csak egy-egy terméket, mert a választék általában nem elég nagy a számomra. Ettől függetlenül persze jó és megbízható eladónak tartom.

eopenmarket
Egy kisebb eladó, akinek saját weboldala is van, ott is lehet nyugodtan nézelődni, lent belinkelem. Ha izgalmas és hatalmas választékra van igényünk, akkor nem érdemes itt keresgélni, viszont vannak jó és pénztárcabarát termékeik. Tőlük is lehet nyugodtan rendelni.

Online boltok:

❤Jolse
Abszolút kedvenc! Van eBay boltjuk is, fent linkeltem azt is, érdemes mind a két helyen megnézni az árakat, mert néha ott még olcsóbb, mint a saját oldalukon… A Jolse-én viszont lehet kreditet gyűjteni, amit aztán levásárolhatunk. Mindig küldenek mintákat, nagy összegű rendelésnél ($50-100 felett stb.) pedig valamilyen teljes méretű terméket is becsempésznek még a csomagba pl. maszk, sminktükör stb. Ingyenes a posta.

❤WishTrend
Szintén régi kedvenc, mert van pár olyan termék és márka náluk, amelyek csak itt kaphatók (pl. a C vitaminos szérum must have)! Ők kuponkódokkal szokták csalogatni a vásárlókat, így kedvezményt, extra ajándékot stb. kaphatunk. Bár van postaköltség (cserébe lehet követni a csomagot), de vannak olyan termékek, amiket megrendelve nullázódik ez az összeg és máris ingyen küldik a rendelést: a Free Shipping menüben érdemes tehát szétnézni!

Rose Rose Shop
Inkább az eBay-s oldalukról szoktam rendelni, mert ott nincs postaköltség, itt viszont van, tehát hiába tűnnek olcsóbbak a termékek, végül súly alapján még hozzájön egy jó kis összeg. Nagyon sokat rendelek tőlük, mert szerintem ők a legolcsóbbak, viszont nem küldenek egy darab mintát sem! A mintákat külön lehet venni tőlük, ami egyébként elég hasznos, csak na, értitek: hozzá vagyok szokva az ingyen mintákhoz 😀 Egyetlen egyszer maradt ki valami a csomagomból (érthető, hiszen hatalmas forgalmat bonyolítanak le), de írtam nekik (kértek a dobozról és a címről képet bizonyítékként), s már utalták is vissza az árát (amúgy mintacsomag volt, de akkor sem problémáztak). Nagy kedvenceim tehát, igazi pénztárcabarát eladó!

Beautynet Korea
Bár a webshopból még soha, az ebay boltból annál többször rendeltem már. Régen ők voltak a favoritok kb. mindenkinél, s bár manapság ez már nem így van, azért még mindig jó eladóról beszélünk, érdemes körbenézni náluk.

Cosmetic Love
Régebben elég sokszor rendeltem tőlük, de manapság már szerintem nem tudnak olyan jól versenyezni más eladók áraival. Minden esetre őket is nagyon ajánlom: ha valamit náluk találtok jó áron, rendeljétek meg nyugodtan!

eOpenMarket
Kisebb eladó, nem olyan híres, mint a többi, de vannak dolgok, amiket érdemes itt rendelni: pl. mintákból álló meglepetéscsomagokkal szoktak kijönni, illetve a Purito márkát is nekik hála ismerhettem meg.

Ezek lettek volna az én kedvenceim, azok az eladók, akiktől gyakran rendelek/rendeltem. Ha eszembe jut még valami, akkor frissítem a listát! 🙂 Ezektől kisebb, kezdő eladóktól nem nagyon vásárolok, mert a kedvenceimnél úgyis megtalálok mindent jó áron. Jó vásárlást! 🙂

5 responses to “A Legjobb Koreai Eladók és Webshopok!”

 1. Cindi says:

  Köszönöm a listát, így legalább biztos lehetek benne, hogy megkapom a csomagomat 🙂

 2. miniamba says:

  Szia! Köszönöm, nagyon hasznos cikk volt! Collagendrinkről vélemény valakinek? 🙂

 3. Mochi says:

  nagyon jó kis lista, de ha jól látom mind paypalos? Van esetleg ami nem? Én nagyon soknak tartom a paypalt, eleve több százalékot levesznek maguknak, plussz a valutaváltás …

  másik kérdés, láttam hogy van Magyarországon is webshop, az ambrózia kozmetikum, őket próbáltad, és ha igen bevált?

  • Oh My Brush says:

   Az ebayt kivéve mindenhol elfogadnak szerintem bankkártyát, ott a visa, mastercard jel. Illetve Paypal-on is lehet kártyával fizetni regisztráció nélkül sok webshopnál. A bank is ugyanúgy valutát fog váltani.

   Nem ismerem azt a magyar boltot, nem is hallottam még róluk! 🙁

   • Mochi says:

    Oh köszi szépen a gyors választ, még elég tapasztalatlan vagyok a netes rendelésben, lehet azért nem vettem észre, hogy többnél lehet kártyával. Igen tudom, hogy bank is vált, csak sokkal olcsóbban 😉

    Ambroziakozmetikumok a neve, nagyon szemezek vele, bár az árak tényleg drágábbak, mivel gondolom ebben benne van a kötelező Áfa stb, de az áfától és vámtól amúgy is félek a külföldi rendelésnél. Tőled szoktak kérni? Látom pár ebayes irja, hogy giftként küldi, gondolom ott elkerülhető.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)