Oh My Brush
március 2, 2017

Szuper Koreai Olajos Sminklemosó! Elizavecca Natural 90% Olive Cleansing Oil

Nem gondoltam volna, hogy ekkora kincsre találok, amikor kinéztem magamnak az Elizavecca Natural 90% Olive Cleansing Oil olajos (smink)lemosót, de így lett! A márkáról tudni kell, hogy a szórakoztató és izgalmas termékeikkel hívták fel magukra a figyelmet, így meglepődtem, amikor megláttam, hogy egy egyszerű olajos lemosó is bekerült a kínálatukba, de nagyon örültem neki!

Már ránézésre is szimpatikus, hiszen egy hatalmas (300 ml-es) flakont kapunk kb. $15-ért, s még az összetevők is szépek! Az INCI nagyon rövid: 90%-ban olívaolajat tartalmaz, ehhez jön még jojoba-, avokádó-, argán-, teafa- és napraforgóolaj is, s nagyjából ennyi is volt az egész! Így tehát egy jól tisztító, kíméletes, hidratáló lemosót kapunk, ami egy praktikus, pumpás flakonban érkezik és hónapokon keresztül hű társunk lesz esténként. A sminklemosás gyerekjáték vele, szerencsére nem is olyan nehéz, olajos, mint ahogy azt vártam a magas olívaolaj tartalma miatt, nagyon is kellemes és egyszerű használni! Miért vagyok évek óta rajongója az olajos sminklemosásnak? Mert így maradéktalanul eltávolítható a smink, szennyeződés, fényvédő stb., az arcunkról pillanatok alatt. A tenyerembe teszek 1-2 pumpányival, átmasszírozom vele a száraz(!) bőrt, majd langyos vízzel lemosom. Utána jöhet egy sima, víz alapú lemosó, s ennyi az egész! Szemsminkre persze mást használok, de az arcról mindent leszed a sminkeltávolítás ezen módja.
Nagyon örülök, hogy VÉGRE van olyan koreai olajos lemosó is, aminek szépek az összetevői, könnyen elérhető, hatásos és nem is drága, ugyanis az Elizavecca Natural 90% Olive Cleansing Oil pont ilyen! Annyit próbáltam már, s bár megvoltak eddig is a kedvenceim, amiket gyakran újravettem, de mostantól ez áll a dobogó tetején, ez nem vitás. Minden bőrtípusra tudom ajánlani, kivétel nélkül mindenkinek kiváló választás! Nincs mese: jár neki is az 5 csillag! 🙂

LINK:
Elizavecca Natural 90% Olive Cleansing Oil JOLSE | eBay | | YESSTYLE

Ingredients:
Olive Oil, Jojoba Seed Oil, Avocado Oil, Argan Oil, Tea Tree Oil, Sunflower Seed Oil, PEG-20 Glyceryl Tristearate, Squalene, Olive Oil PEG-7 Esters, BHT

Viki szerint:

  1. Kíméletes, de hatásos
  2. Nagyon szép összetevők
  3. Hatalmas (300ml) flakon
  4. Pénztárcabarát
  5. Remek sminklemosó
Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)