Oh My Brush
március 9, 2017

Neogence: Jobbak A Tajvani Maszkok?

Ha a kérdésre gyorsan és röviden kellene felelnem, akkor valószínűleg igennel válaszolnék. Mióta kipróbáltam a legelső tajvani fátyolmaszkot, azóta van különleges helyük a szívemben, s szerintem minőségben sokszor a koreai társaik felett állnak – bármennyire furcsa is ezt az én számból hallani. A legnagyobb problémám velük, hogy sajnos nem túl nagy a választék a szigetországban, de az a pár márka, amely jelen van a piacon nagyon is érti a dolgát.

A Neogence is egy tajvani márka, ráadásul az egyik legismertebb és népszerűbb, amit főleg a hialuronsavas szérumnak köszönhetnek. Nekem a fátyolmaszkokhoz volt szerencsém, többet is kipróbáltam, s öröm látni, hogy a a jól bevált összetevők mellett az izgalmasabbakról sem feledkeznek meg! Kiemelnék néhányat: peptidek, keramid, Q10, méhméreg, mélytengeri kék alga, quinoa, ázsiai gázló, lótusz, madárfészek stb. Remekül hangzik, nem? A “sima”, fehér színű maszkok mellett (a videóban egy ilyen van rajtam) találunk még fekete színűt is (ebben a posztban láthattok lent képet róla), illetve kétlépésest is, amihez még egy adag extra szérumot/esszenciát is csomagoltak.
A többi összetevőre sem lehet panasz, a Neogence maszkok alkohol- és parabénmentesek, néhányban pedig még parfüm sincs! A maszkok jó minőségűek: vastag, erős, kényelmes anyagból készültek, jól illeszkednek az arcra, az esszencia pedig kíméletes, hatásos és hamar felszívódik. A tasakban marad még bőven, ezt nyugodtan használjátok el a nyakatokra, karotokra stb.! Számomra a mandulasav (AHA) jelenléte is érdekes, hiszen Tajvan inkább ezt a kíméletesebb AHA-t használja a nálunk megszokott glikolsav helyett, így ezt is ki tudtam végre próbálni.
Nem igazán tudok egyet kiemelni, de talán a fekete színű N5 Mallow & White Lotus Brightening Mask (Mályva & Fehér Lótusz Bőrragyogás fokozó) volt a legnagyobb kedvencem. Valamiért akaratlanul is mindig a “herbal”, tehát a tradícionális, keleti orvoslás által használt gyógynövényeket tartalmazó maszkok a legszimpatikusabbak. A legjobb, hogy tényleg szemmel látható a hatás: épp volt pár új pattanásom, amik a használat után kisebbnek, kevésbé pirosnak tűntek. A gyulladáscsökkentő és “brightening” (szebb, egészségesen ragyogó, nyugodt bőr) hatás miatt nálam ez a befutó, de a többit is csak ajánlani tudom! Nem, a csomagolás nem cuki vagy izgalmas, de egy orvosok és gyógyszerészek által alapított márkától ezt nem is lehet szerintem elvárni.
Érdemes kipróbálni a Neogene maszkokat: kezdő bőrápolóknak és maszkmániásoknak is tudom a termékeket ajánlani, nekem beváltak. A hivatalos európai forgalmazó Magyarországon található, így hamar megkapjuk a rendelésünket!

LINK:
www. neogence.hu
vagy
www.szepsegcenter.hu

Van egy fátyolmaszkokról szóló videóm is, aminek egy Neogence maszk a főszereplője!

VIDEO LINKViki szerint:

  1. Hatásos összetevők
  2. Jó minőségű maszkok
  3. Hatásos termékek
  4. Könnyen beszerezhető
Támogasd az oldalt!

One response to “Neogence: Jobbak A Tajvani Maszkok?”

  1. freesleep says:

    Az előbb vettem épp újra a hyaluronsavas essence-t, természetesen az ebayen, ahol harmadannyiba kerül, mint az általad is megadott magyar forgalmazónál, és a szállítás is ingyenes…. A magyar forgalmazónál tényleg a fátyolmaszkot éri meg megvenni, ha valaki el tud attól tekinteni, hogy sokkal drágább a szállítás mint a maszk…

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)