Oh My Brush
március 27, 2017

A Legjobb Koreai Korrektor: TonyMoly Face Tone Creamy Tip Concealer

Teljesen véletlenül, de igen, találtam egy szuper korrektort, ami minden bőrhibára megoldást kínál: TonyMoly Face Tone Creamy Tip Concealer névre hallgat! Jó hír, hogy olcsó, több színben kapható és tényleg nagyon jó! Ha még nem találtad meg az igazit, akkor érdemes erre vetned egy pillantást!

Nem kerestem korrektort, mert akkor épp volt már egy, amivel elégedett voltam, de rendelést adtam le az egyik boltban, s ott megláttam ez a TonyMoly Face Tone Creamy Tip Concealer korrektort nagyon jó áron. Problémás bőrrel “áldott meg” az ég, így igazából mindig van “takargatnivalóm”, ilyesmire mindig szükségem van, győzött tehát a kíváncsiságom. Hamar kiderült viszont, hogy ettől jobban nem is választhattam volna, egyből beleszerettem, így több, mint fél év használat után ideje bemutatnom nektek is… Nézzük akkor, hogy mit tud!
Szerencsére több színben kapható: N1 (Neutral Milk), P1 (Pink Beige), W1 (Vanilla Beige), W2 (Natural Beige), én a legvilágosabbat, az N1 semleges árnyalatát választottam, ami tökéletesen illik a nagyon világos bőrömhöz. Ránézésre elég egyszerű, applikátor jár hozzá, 6 g-os, az állaga pedig krémes, jól eldolgozható. Nagyon jól pigmentált, nem kell sok belőle, mégis tökéletesen fed és tartós, ráadásul alig fizettem $4-nál többet érte. Kell ennél több? Bár ez nálam nem szokott fontos szempont lenni, de elmondom, hogy gondoskodik az extra fényvédelemről (SPF30 PA ++), ami mégsem elhanyagolható! Mivel ez egy olyan korrektor, ami kiválóan használható a szem alá és egyéb foltokra, pattanásokra is, így jól jön, ha ezeket az érzékeny területeket jobban védjük a fénytől. Megkímélhetjük magunkat pl. jövőbeli szemkörnyéki ráncoktól vagy pigmentfoltoktól.
Szeretem szem alá használni, mert a fedésének és világos színének hála rögtön javít az álmos, fáradt tekinteten. A pattanásokat is jól elfedi, tartós, nem csúszkál, mindig számíthatok rá, normál, kombinált, zsíros bőrűeknek kiváló választás. Nem mondom, hogy kötelező darab, de az én bőrömre nagyon bevált, s mivel ennyire jó és olcsó, ezért ameddig gyártják és könnyen beszerezhető, addig biztosan a nesszeszeremben lesz a helye! 🙂

LINK:
TonyMoly Face Tone Creamy Tip Concealer
W2Beauty oldalról rendeltem | vagy eBay


N1
img_1716ab

 

Viki szerint:

One response to “A Legjobb Koreai Korrektor: TonyMoly Face Tone Creamy Tip Concealer”

  1. Az összetevőkről lehet valamit tudni? Fizikai vagy kémiai fényvédő van benne? Tartalmaz illatanyagot?

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)