Magyar English
Oh My Brush
február 7, 2017

Yamuna: Kiváló Magyar Termékek Mindenkinek

Novemberben a villamosra várva vettem észre, hogy épp a budapesti Yamuna szaküzlet előtt állok. Ezt égi jelnek vettem, így egy percen belül már a gyönyörű üzlet (tényleg szép, hangulatos, látszik, hogy igényes kezek munkálkodnak ott nap, mint nap) közepén álltam. Rácsodálkoztam a hatalmas kínálatra: különböző termékcsaládok, fantasztikus illatok, többféle termékfajta, sminktermékek és ötletes, limitált kiadások köszöntek vissza a polcokról. Előre szólok, nem egyszerű a választás, viszont mindenből van teszter, lehet próbálgatni, s szerencsére a lányok is mindig készen állnak segíteni, tanácsot adni. Így került hozzám pár dolog, amik többsége bekerült a téli kedvenceim közé, s elfogultság nélkül állítom, hogy ez a magyar márka igazán kitesz magáért minden tekintetben.

A testvajak és a kézkrémek szerintem különösen jók: ezeket minden nap kentem, mert nagyon rossz állapotban volt a kezem a hideg miatt, pedig akkor még csak november volt. Egy hónap múlva azt vettem észre, hogy már nem nyúlok a tégelyhez, már nem száraz a kezem annyira, ami nálam nagy szó, mert szerintem nem volt még olyan tél, hogy ne több kézkrémmel felfegyverkezve járjak, s még úgyis sebes, véres volt sokszor a bőröm. A kézkrémek és a testvajak gazdag, ápoló krémek isteni finom illattal, de viszonylag hamar felszívódnak, s sokáig tart a hatásuk – épp azt adják, amire szükségünk van (legalábbis a Szőlőmagolajos és a Joghurtos krém ilyen). A Ligetszépeolajos testápolót egy kicsit később kezdtem el használni, mert ehhez hasonló krémből elég sok van nekem általában, ugyanis nem használom őket rendszeresen :p Télen viszont még én is rászánom magam a testápolásra, amihez ez a könnyű, de hidratáló, enyhén illatos formula remek. A pumpás csomagolástól jobb nem kell, nekem ez a legpraktikusabb, de bevallom, hogy a kedvencem továbbra is a Szenzitív termékcsalád testápolója, amit még régebben használtam, az rajtam hamarabb felszívódott, csak azért.
A Téli Álom termékcsalád limitált volt, így azt “tartogatom”, ritkábban használom, szeretném még a testvaj és a masszázstömb kellemes illatát sokáig érezni 😀 A jelenlegi újdonság egyébként a Citrusos Vaníliavarázs kollekció, ami szuperül hangzik, legalábbis szerintem, hiszen én a vanília nagy rajongója vagyok 😀 A masszázstömb egyébként egy remek ötlet volt, a szárazabb részek megmentője: könyökre, térdre, kézfejre stb. szeretem használni, csak tárolni nem egyszerű. Ha lesz még hasonló termék a jövőben, ahhoz el tudnék képzelni egy külön tégelyt esetleg 🙂 Ha még nem voltatok itt, akkor ajánlom figyelmetekbe az egyik budapesti vlog videómat, ott benézhettek a boltba velem együtt, linkeltem! 🙂

Ahogy említettem már, a Yamuna az érzékeny bőrűekre is gondolt, ha parfümmentes termékeket szeretnétek, akkor ajánlom a Szenzitív termékcsaládot. Használtam őket régen, nagyon jók és kíméletesek, de ha vevők vagytok a finom, kellemes illatokra, akkor bizony érdemes a többi terméket is megszagolni, kipróbálni!

LINK a képeken látható/említett termékekhez:
Yamuna webshop
Szőlőmagolajos kézkrém száraz bőrre
Ligetszépeolajos testápoló
Joghurtos testvaj
Olívás szappan
Szenzitív termékcsalád

Viki szerint:

  1. Magyar termék
  2. Izgalmas, nagy felhozatal
  3. Hatásos, kíméletes termékek
  4. Egyszerű, de szép és praktikus csomagolás
  5. Pénztárcabarát árak
Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)