Oh My Brush
február 13, 2017

VDL + Pantone Expert Color Lip Cube Tranquility

Mindig is csodálattal néztem a koreai VDL márka szebbnél szebb termékeire, főleg a palettákkal, ecsetekkel és rúzsokkal tudnak mindig levenni a lábamról. Különleges csomagolás, szépséges kiadások és remek minőség jellemző rájuk, s szeretnek a Pantone által az év színének kinevezett árnyalatokkal játszani. Ez a VDL + Pantone Expert Color Lip Cube Tranquility (2016 Limited Edition) rúzs is egy ilyen együttműködés eredménye, amiben a Rose Quartz és Serenity kapott főszerepet (2016 színei). Én a 03 Purity árnyalatot választottam, mert ez fogott meg elsőre, s egy annyira jól kihasználható színnek tűnt. Nem is gondoltam rosszul, élőben egyébként még szebb, mint vártam! Nagyon szeretem magamon viselni, mert nem túl feltűnő, de mégis ott van és feldobja az ember arcát, vele együtt pedig a hangulatunkat is. Valahol a nude és a barack keveréke, szerintem szinte mindenkihez illik, univerzális darab, ráadásul az állaga is szuper: nem szárít, s elég tartós is. Az hittem, hogy a szögletes forma miatt nehezebb lesz majd a felvitel, de nem így van, ezzel is lehet pontosan és gyorsan dolgozni, egy ilyen rúzs pedig biztos nem jön velünk szembe az utcán: gyönyörű, minőségi és különleges darab! Egyetlen hibája, hogy van egy kis tipikus, parfümös illata, ami szerintem felesleges egy rúzsnál, de csak felvitelkor érzem egy kicsit, annyit kibírok.
Mostanában jelentek meg az új, többszínű testvérei is, azok is izgalmasnak tűnnek, de egy darabig én most ezzel fogok játszani, más nem is kell! 😀 Nem gondoltam volna, hogy ennyire bele fogok szeretni, de az biztos, hogy tavaszra és nyárra már nem kell rúzst keresnem, ez tökéletes lesz idén! 🙂

LINK:
VDL + Pantone Expert Color Lip Cube Tranquility Jolse webshop | eBay

 

Viki szerint:

  1. Gyönyörű, különleges külső
  2. Krémes, nem szárító, tartós formula
  3. Gyönyörű szín
  4. Kiváló minőség
  1. Limitált kiadás

One response to “VDL + Pantone Expert Color Lip Cube Tranquility”

  1. Angie says:

    Ez a színátmentes különkiadásuk annyira szép, nem csodálom, hogy elcsábultál végül. 😀 Én a palettával szemeztem sokáig mikor kijöttek vele, de valahogy nem vagyok képes rászánni azt a tizenezret, túlesik a lélekhatáron amennyit egy palettára képes vagyok kiadni (eddig csak a Naked3-mal léptem túl, de néha még azt is bánom utólag :D).

    A VDL alapozókról – Real Skin, Perfecting Last, Air Fluid – hallottam/olvastam sok jót, ha esetleg tervezted valamelyiket kipróbálni akkor én hevesen támogatom a dolgot! 🙂

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)