Oh My Brush
február 22, 2017

The Face Shop Disney Princess Mask: Disney Hercegnős Arcmaszkok

Nehéz nem beleszeretni a The Face Shop Disney Princess Mask fátyolmaszkokba, hiszen gyönyörű csomagolást kaptak! A márka Disney kiadásai mindig rendkívül népszerűek, ezért sajnos ezeket a Disney hercegnős maszkokat sem egyszerű megkaparintani, de nekem sikerült párat bezsebelnem. Mind a három különböző feladatot hivatott ellátni: Ariel tengeri kollagénnel hidratál, Hófehérke “fehérít”, tehát a sötét foltoknak mindhatunk búcsút vele, Csipkerózsika pedig regenerálja a fáradt, sérült bőrt. Ha mindez nem elég, akkor a hajunkra és a lábfejünkre is találunk még maszkokat a kínálatban, ha elég szemfülesek vagyunk (természetesen Rapunzel és Hamupipőke a főszerepben).

Az egyik maszk összetevőlistáját lefotóztam, láthatjátok, hogy alkohol- és parabénmentes, tele sok-sok hidratálóanyaggal, gyulladáscsökkentővel, bőrnyugtató összetevőkkel, s természetesen a beígért kollagént is megkapjuk. A csomagoláson olvashatjuk, hogy a maszk maga vékony, átlátszó, de azt is megemlíthették volna, hogy nem sajnálták ki belőle az esszenciát: a maradékkal kétszer tudtam átkenni a két karomat és a nyakamat! A fátyolmaszk jól megszívja magát, 10-15 perc alatt pedig kellő képpen hidratálja az arcbőrt. A folyadék könnyű, vizes állagú, elég erős, de kellemes, finom illattal, hamar felszívódik, s hagy maga után egy picit fényes védőréteget, ami aztán megakadályozza, hogy a bőr kiszáradjon. A végeredmény: puhább, feszesebb, mélyen hidratált bőr, ezt a hatást pedig egész nap élvezhetjük. Összességében jobbak a maszkok, mint amire számítottam: nem veszik a sikert biztosra a név miatt, tényleg próbáltak jó, minőségi maszkokat készíteni. Azt pedig nem tagadhatom, hogy a külsejük mindig mosolyt csal az arcomra, ha meglátom őket, gyönyörűre sikerültek!

LINK:
The FACE Shop Little Mermaid Hydrating Face Mask
The FACE Shop Snow White Brightening Face Mask
The FACE Shop Sleeping Beauty Recovery Face Mask

The FACE Shop Mickey Never Aging Moisturizing Face Mask
The FACE Shop Winnie The Pooh Honey Pot Moisturizing Face Mask

The FACE Shop Cinderella’s Glass Shoes Foot Mask
The FACE Shop Rapunzel Hair Mask Pack


Viki szerint:

  1. Gyönyörű csomagolás
  2. Látványos hatás
  3. Kellemes a bőrön
  4. Jól hidratál
  1. Erős (bár kellemes) illat

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)