Oh My Brush
február 20, 2017

Szuper, Olcsó, Koreai Szemhéjalapozó: Missha Color Fix Eye Primer

Szemhéjalapozóról írni nem a legizgalmasabb, de valljuk be, nincs szép, tartós smink primer nélkül, így legyen ma szó a jelenlegi kedvencemről: Missha Color Fix Eye Primer. Kb. fél éve használom, s az első pillanattól kezdve imádom, de a régi olvasók biztosan furcsán néznek most, hiszen évekig egy másik termékre esküdtem. Mi történt? Nos, az Etude House Proof 10 Primer éveken át hű társam volt, de tavaly megújult, s azóta nem vagyunk jóban, nem működik tovább rajtam (nem tartós és csíp). Keresnem kellett egy újat, de szerencsém volt, mert rögtön elsőre sikerült belefutnom egy remek termékbe.

A Missha Color Fix Eye Primer egyszerű, de csinos csomagolást kapott, a szemhéjalapozó enyhén fehér színű, de felkenve már láthatatlan. A krém könnyű, jól kenhető, nem nehéz, nem zsíros, kíméletes a bőrhöz, egy applikátorral tudjuk felvinni (utána pedig az ujjammal eldolgozom). Jól lehet rajta dolgozni, vele még a legolcsóbb szemhéjpúderek is tartósak lesznek, a színek pedig szebbé, élénkebbé válnak. Pénztárcabarát, szuper termék, ami az én igényeimnek teljesen megfelel, tökéletes, semmit nem tudok felhozni ellene, hiába van rejtett szemhéjam! Az összetevők közül kiemelném a selyemport, amely még szebbé, ragyogóbbá teszi a szemfestéket, a makadámiadió olaj pedig nyugtatja a bőrt.
Bár apróság, de megérdemel egy saját posztot a blogon, mert nem is tudom, hogy mit csinálnék nélküle! Ha tehát szemhéjalapozót kerestek, akkor ajánlom a Missha Color Fix Eye Primert kipróbálásra, nekem nagyon bejött a mindennapokra!

LINK:
Missha Color Fix Eye Primer W2Beauty webshop | eBay

Ingredients:
Clopentasiloxane, Talc, Isododecane, Cyclohexadiene Siloxane, Mica, Distearyldimonium Hectorite, Polyisobutene, Vp Hexadecene Copolymer, Trihydroxy Stearin, Trimethyl Siloxy Silicate, Bismuth Oxychloride, Silica, Trimithyl Silyl Amodimethicone, Propylene Carbonate, Peg-6 Sorbitan Oleate, Beeswax, Peg -40 Stearate, Silk Powder, Macadamia Seed Oil, Titanium Dioxide, Caprylic Acid, 1,2- Hexanediol, Hexyl Isostearate, Dimethicone, Methyl Oleate, Tocopheryl Acetate

img_1699ab img_1709ab

missha-swatch-primer

Egy nagyon olcsó szemhéjpúder palettából is kihozza a legtöbbet: ilyen szépek vele a színek:

i-heart-makeup-palette-swatch

Viki szerint:

  1. Tartós, élénk színek
  2. Pénztárcabarát
  3. Kellemes és kíméletes a bőrön
  4. Szép, praktikus csomagolás
Támogasd az oldalt!

One response to “Szuper, Olcsó, Koreai Szemhéjalapozó: Missha Color Fix Eye Primer”

  1. Ágihanna-Szelencetitkok says:

    Már rajtam sem bírja annyi ideig az Etude House primer, bár az is lehet, hogy szimplán a 12-14 óra sok neki 🙂

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)