Magyar English
Oh My Brush
február 3, 2017

Purederm Soo-an Moisturizing Korean Herb Mask

Nagy elvárásaim voltak a Purederm Soo-an Moisturizing Korean Herb Mask fátyolmaszkokkal szemben, hiszen sok tradicionális koreai/kínai orvosláson alapuló gyógynövényt is az összetevők között tudhat: angyalgyökér, kínai keserűfű, kövér porcsin, kínai peónia stb. Ezektől eltekintve viszont egy nagyon egyszerű esszenciáról van szó, ami víz alapú, nagyon könnyű és hamar felszívódik, abszolút nem olyan különleges, mint amire számítottam. Legelőször szembetűnő a fátyol kiváló minősége, vastag, puha anyag, viszont a mérete az én arcomra nem tökéletes: nem elég széles, de túl hosszú 😀
Kicsit túlzás hidratáló maszknak nevezni, száraz bőrre szerintem nem is lenne elég a hatása, de kombináltra tökéletes. A végeredmény pedig nem marad el: feszes, puha bőr, amit csak több termék használatával együtt tudnánk elérni, a fátyolmaszknak hála viszont 20 perc és egyetlen termék is elég hozzá. Bár pénztárcabarát, hatásos és izgalmas maszk, nekem mégis van egy problémám vele: használat közben csíp. Tudom, most télen többet hámlasztok így vékonyabb, érzékenyebb a bőröm, de akkor sem tudok emellett szó nélkül elmenni. A márkának van több, érdekes terméke, azokat is szeretném még kipróbálni, mert ettől az egy dologtól eltekintve egy nagyon szimpatikus maszkról van szó. Ez egyébként is limitált kiadás lehetett, mert jelenleg nem találom az ebay-n, viszont van minden más! Linkelem azt az eladót, akitől vettem:

LINK:
Purederm Mask eBay

Ingredients:
Water (Aqua), Glycerin, PEG/PPG-18/4 Copolymer, Hydroxyethylcellulose, Phyto Collagen, Portulaca Oleracea Extract, Angelica Acutiloba Root Extract, Paenonia Albiflora Root Etract, Cornus Officinalis Fruit Extract, Polygonum Multiflorum Root Extract, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Allantoin, Xanthan Gum, Dipotassium Glycyrrhizate, Tocopheryl Acetate, Disodium EDTA, Methylparaben, Phenosyethanol, Chlorphenesin, Fragrance (Parfum)


Viki szerint:

  1. Könnyű, hamar felszívódik
  2. Kombinált bőrre tökéletes
  3. Pénztárcabarát
  4. Alkoholmentes
  5. Jó minőségű fátyol
  1. Használat közben csíp (nekem)
Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2021 85 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)