Oh My Brush
február 14, 2017

Érzékeny Bőrre, Sőt Férfiaknak Is! Innisfree The Minimum Moist Cream For Sensitive Skin

Már elhasználtam mire írok az Innisfree The Minimum Moist Cream For Sensitive Skin krémről, ami érzékeny bőrre készült, de természetesen bárki számára kiváló hidratálókrém lehet bőrtípustól függetlenül. Alig 10 összetevő került a tubusba, nincs benne alkohol, parfüm, színezék, parabén stb., hiszen a márka a lehető legkíméletesebb formulát szerette volna hozzánk eljuttatni. Nem drága, 40 ml-es, praktikus a csomagolása, a termék maga pedig gél állagú, nem zsíros és hamar felszívódik. Szerintem éppen ezért jobb választás tavaszra és nyárra, hiszen annyira könnyű, kényelmes viselni, s ezekben az évszakokban éppen elegendő hidratálást biztosít.
Láthatjátok, hogy nem sok minden van benne: víz, sheavaj, bőrpuhítók, az ázsiai gázlóból kivont rendkívül értékes antioxidáns, a madecassoside és kb. ennyi is volt! Ahogy el is vártam tőle, tényleg nem irritál, s bár könnyű felvinni és elkenni, de télen elfér még mellé egy kis extra hidrtálás. Szegény annyira “unalmas”, hogy tényleg nem lehet sokat beszélni róla vagy belekötni, egyszerűen csak egy nagyon jó, érzékeny bőrre is jól használható általános hidratálókrém, ami bőrtípustól függetlenül, mindenkinek beválhat. Szerintem férfiaknak talán az egyik legjobb választás, hiszen könnyű, nem zsíros, hamar felszívódik és a csomagolás is egyszerű, talán még azt is el lehet velük hitetni, hogy férfiaknak készült (ha épp az egy fontos pont a számukra) :p Továbbá ajánlom még tiniknek, a 20-as éveikben járóknak (nincs idő semmire, de egy minimális hidratálás nekik is kell), s persze az érzékenyebb bőrűeknek életkortól függetlenül.

LINK:
Innisfree The Minimum Moist Cream For Sensitive Skin | | YESSTYLE
vagy eBay-n

Ingredients:
Water, Propanediol, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Cetearyl Alcohol, Madecassoside, Xanthan Gum, 1,2-hexanediol, Potassium Carbomer

img_1753ab

Viki szerint:

  1. Kíméletes
  2. Szép, "mindenmentes" összetevők
  3. Könnyű gél
  4. Praktikus csomagolás
  5. Nem drága
  6. Érzékeny bőrre is nagyon jó
  1. 3-4 hónap alatt érdemes elhasználni (nincs benne sok tartósítószer)
Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)