Magyar English
Oh My Brush
február 16, 2017

Ásványvizes Permet: Life-Flo Mineral Skin Spray

Mindenképp szerettem volna egy ásványokkal teli permetet, végül az iHerb kínálatában találtam egyet, ami szimpatikusnak tűnt: Life-Flo Mineral Skin Spray. Nem drága, 237 ml-es, 75 növényi alapú ásványt tartalmaz, s semmi mást: alkohol-, parfüm- és igazából “mindenmentes”. Egyszerű, de nagyszerű, épp ahogy szeretem, s természetesen a használata sem bonyolult: felrázás után fújok egy keveset a bőrömre, de hajra is használhatjuk. Víz, tehát nem hagy olajos érzetet maga után, könnyű és hamar felszívódik.
Mikor és miért érdemes használni?
Reggel és este arcmosás után visszaadja a bőrnek a nedvességtartalmát, nyugtatja és feltölti energiával, illetve előkészíti a bőrt a többi terméknek (hiszen tudjuk: vizes bőrön könnyebb és hatásosabb dolgozni, arra termékeket kenni). Napközben nagyon jó, ha szeretnénk felfrissíteni a bőrünket, illetve a hajunkra is fújhatunk belőle, az is értékeli majd a rengeteg ásványi anyagot! Egy jó ideje használom már, s bár néha elfelejtkezem róla, de pár napja bevittem a fürdőbe, így arcmosás után közvetlenül tudok belőle egy keveset magamra fújni, majd a szobában pedig jöhet a többi: tonik, esszencia stb. Kellemes és hasznos kis termék, s bár nagyon szeretem, de azt nem állítanám, hogy nem lehet nélküle élni. Egyszerűen csak látom, hogy a koreaiaknál a “Mist” mennyire népszerű, de illatmenteset ott biztos nem találnék (régi beidegződés, hogy a jó illat náluk a tisztasággal egyenlő, s egyébként is elég rettenet tud ott lenni a levegő minősége, így az illatos termékek emiatt is népszerűek), inkább az iHerb természetes termékei között kezdtem el kutatni. Örülök, hogy rátaláltam a Life-Flo ásványvizes spray-re, sokáig elég lesz, pedig nem spórolok vele! A márkától már használtam ezt-azt: jó minőségű, szép összetevős, pénztárcabarát termékek, még rengeteg minden van tőlük a kívánságlistámon 😀

LINK:
Life-Flo Mineral Skin Spray

Ingredients:
Highly Concentrated Plant-based Mineral Water (Aluminum, Antimony, Arsenic, Barium, Beryllium, Bismuth, Boron, Bromine, Calcium, Cadmium, Carbon, Cerium, Cesium, Chloride, Chromium, Cobalt, Copper, Dysprosium, Erbium, Europium, Fluorine, Gadolinium, Gallium, Germanium, Gold, Hafnium, Holmium, Hydrogen, Indium, Iodine, Iron, Lanthanum, Lead, Lithium, Lutetium, Magnesium, Manganese, Molybdenum, Neodymium, Nickel, Niobium, Nitrogen, Osmium, Oxygen, Palladium, Phosphorus, Platinum, Potassium, Praseodymium, Rhenium, Rhodium, Rubidium, Ruthenium, Samarium, Scandium, Selenium, Silicon, Silver, Sodium, Strontium, Sulfur, Tantalum, Tellurium, Terbium, Thallium, Thorium, Tin, Titanium, Tungsten, Vanadium, Ytterbium, Yttrium, Zinc, Zirconium).

Viki szerint:

  1. Nagyon szép összetevők
  2. Pénztárcabarát
  3. Jól használható szórófejes flakon
  4. Több módon is felhasználhatjuk
Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)