Oh My Brush
február 10, 2017

A Legjobb Csiganyál: COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Csak nem egy újabb koreai “csodaszert” találtam? Bizony, a COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence egyetlen mintha alapján levett a lábamról, s már rendeltem is meg a teljes méretű terméket, ami az egyik legjobb döntésem volt 2016-ban! A csiganyál sokunknak már nem újdonság, én magam is használtam már rengetek krémet, aminek ez a fő összetevője, s bár mindegyik nagyon jó volt, ez valahogy kiemelkedik mind közül!

Mi is az a csiganyál?
Egy nagyon jó hidratáló, bőrpuhító, antioxidánsokban gazdag, antimikrobiális anyag, ami tartalmaz sejtkommunikáló összetevőket, kollagént, elasztint és még oly’ sok mindent, hogy mindezekkel együtt több bőrprobléma leküzdésében a fegyverünk legyen. Száraz, sebes, aknés pigmentfoltos, ráncosodó bőr? A csiganyál segíthet enyhíteni mindezt, de mégha nem is oldja meg magában a problémát, egy remek hidratálót mindenképp a személyében tudhatunk.

Lent láthatjátok, hogy nagyon minimális az összetevőlista: 96%-ban csiganyál kivonatot tartalmaz, ami után már csak néhány hidratálót, vitamint és gyulladáscsökkentőt találunk. Alkohol- és parfümmentes, nagyon kíméletes formula, ami használat közben sem okoz csalódást: semmi irritáció csak puha, sima, élettelteli, hidratált bőr pillanatok alatt! Hamar felszívódik, nem hagy zsíros érzetet maga után, éppen annyira hidratál, amennyire a bőrnek szüksége van, így minden bőrtípusra tudom ajánlani, de főleg száraz, kombinált és problémás bőrre. Különösebb illata nincs, gél állagú, s nagyon egyszerűen felvihetjük. A COSRX-nek szerintem ez az egyik legjobban sikerült terméke, pedig nagyon sokat próbáltam már és használok is a mai napig, de ez valahogy kérés nélkül szolgáltatja a wow-hatást. Nálam ez azt jelenti, hogy a bőröm egészségesebb fényt kap, nyugodtabb, puhább, rugalmasabb és simább lesz, mintha fiatalodtam volna, ha értitek mire gondolok. Bármilyen más termékkel jól működik, de magában is szoktam használni néha. A flakon nagy, a gél sűrű, így nagyon sokáig elég, de ezt a legtöbb COSRX termékre el tudnám mondani, abszolút megérik az árukat.
Hiába gondolkozom, nem tudok ellene semmit felhozni, jár neki az 5 csillag! 🙂 Nagyon ritkán mondom azt valamire, hogy “must have”, de ezt tényleg érdemes kipróbálni, ha más nem, minták formájában!

LINK:
COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence | eBay | | YESSTYLE

Ingredients:
Snail Secretion Filtrate, Betaine, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Arginine, Allantoin, Ethyl Hexanediol, Sodium Polyacrylate, Carbomer, Phenoxyethanol

Viki szerint:

  1. Hatásos, kellemes, kíméletes
  2. Alkohol-, parfüm-, parabénmentes
  3. Pénztárcabarát
  4. Nagyon szép, rövid összetevőlista
  5. Sokáig elég
Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)