Oh My Brush
január 19, 2017

Viszlát Szem Alatti Ráncok! Koelf Ruby & Bulgarian Rose Eye Patch

Koreában mindenre van valami tapasz, akkor pont szem alá ne lenne? 😀 A Koelf Ruby & Bulgarian Rose Hydro Gel Eye Patch nem viccel: nem elég, hogy olyan összetevőket tartalmaz, mint a rubint, arany, damaszkuszi rózsa, zöld tea stb., de még a szlogen is csábító: “The eyepatch of elves”, tehát az elfek szemtapasza. 😀 A csomagolás gyönyörű, az ára pénztárcabarát, a tapaszok színe is mesés, a fiatalabb bőr ígérete pedig csábító, így sok hónap gondolkozás után csak beadtam a derekam. Három különböző verzió létezik egyébként: Ruby & Bulgarian Rose, Gold & Royal Jelly, illetve Pearl & Shea Butter: nekem az első volt a legszimpatikusabb.
Bár az INCI nem túl hosszú, de azért találunk benne hidratálókat, bőrpuhítót, antioxidánst, növényi kivonatokat, s természetesen ott van a beígért rózsavíz, rubintpor, aranykivonat és társaik is. Ezektől várhatjuk a csodát, ami egyébként meg is érkezik már az első használat után: a szem alatti bőröm soha nem volt még ennyire sima, puha és “tökéletes”, mint a tapasz levétele után. A ráncokat kivasalta, s mit ne mondjak, ez kellemes érzés és látvány, de mivel nem plasztikai sebésznél jártam, hanem csak egy pár száz forintos maszkot tettem fel, ezért a hatása nem volt maradandó. Az elvárásoknak tehát abszolút meg tud felelni, pár percen belül újra “szalonképessé” teszi az embert pl. egy tanulással eltöltött, kialvatlan éjszaka után (kitartást a vizsgaidőszakban szenvedőknek! 🙂 ). Ezek a tapaszok egyébként nem csodatermékek, csupán serkentik a vérkeringést a bőr alatt, így az simább, ránctalanabb és energiával telinek tűnik majd. Rendszeres használatukkal javulhat a bőr textúrája, a ráncok állapota, ezért ha kipróbáljátok és bejön, akkor használhatjátok akár minden nap is. Pl. én is most a laptop előtt ülve gépelek, nagyon pihentető tud lenni ilyenkor egy tapasz! 🙂 A mérete és a formája jó, egész nagy területet le tudunk fedni vele, 20-30 percig érdemes a bőrön hagyni.

LINK:
Koelf Ruby & Bulgarian Rose Eye Patch YESSTYLE | | eBay LINK | Jolse webshop

Ingredients:
Purified Water, Glycerin, Calcium Chloride, Butylene Glycol, Ceratonia Siliqua (Carob) Gum, Xanthan Gum, Damask Rose Water (1%), Hydroxyethylcellulose, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Ethanol, Synthetic Fluorphlogopite, Titanium Dioxide, Ruby Powder (0.0001%), Disodium Edta, Gold Extract, Green Tea Extract, Houttuynia Cordata Extract, Wormwood Extract, Yuzu Extract, 1,2-hexanediol, Caprylyl Glycol, Ethyl Hexanediol, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract, Bambusa Textilis Stem Extract, Pinus Palustris Leaf Extract, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Methylparaben, Fragrance

Viki szerint:

  1. Pénztárcabarát
  2. Gyönyörű csomagolás
  3. Egyből hat
  4. Látványos hatás: teljesen sima, ránctalan bőr
  1. Nem tartós a hatása
  2. Tartalmaz alkoholt és parfümöt

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)