Magyar English
Oh My Brush
január 4, 2017

Elfogyott! December 2016

Tartozásom van felétek tavalyról: ez lett volna a decemberi elfogyott posztom, de most bepótolom! 🙂 Úgy látom, hogy szinte minden a fürdőszobából került ki (a parfümöket, arcápolási és sminktermékeket nem ott tartom természetesen), ráadásul sok kedvencem is felüti a fejét, úgyhogy gyorsan nézzük is a mini teszteket, még mielőtt a kukában landolnak 😀 Most nem jelzem külön a kedvenceimet, ugyanis a többséget már nem egyszer újravettem, nagyon szeretem, egyedül a parfümben nem vagyok biztos, minden más jöhet megint! 🙂

LINK:
Garnier 2in1 Sminklemosó TESZT | LINK
Az örök kedvencem, ha szemfestéklemosásról van szó! Persze, próbálkozom néha mással, de mindig visszatérek ehhez. A régi olvasók könyökén jön már ki lassan, így nem is húzom vele az időt: bármilyen erős szemsminket el tudok vele viszonylag egyszerűen távolítani, könnyen beszerezhető és sokszor akciós – kell ennél több?
Andalou Naturals, Argan Stem Cells, For Thinning Hair Shampoo TESZT | iHerb LINK
Andalou Naturals, Age Defying Argan Stem Cells Conditioner TESZT | iHerb LINK
Nagyon szeretem ezt a márkát, főleg a hajápolási termékeikkel vagyok megelégedve, azokon belül is ezzel a sötétkék termékcsaláddal. A tesztet belinkeltem, szerelmeslevélként is megállná a helyét… 😀 Meggyőződésem, hogy ezek a natúrabb samponok és balzsamok tették rendbe a hajamat, mással nem is ápolom, s mivel nagyon bevált, így még biztosan visszatérek ehhez a mákához.
Nubian Heritage, Body Wash, Raw Shea Butter TESZT | iHerb LINK
Nem tudom, ti hogy vagytok ezzel, de nálam elég sok tusfürdő sorakozik a zuhanyzóban, amiket felváltva használok, így elég lassan érek egy végére… Ezzel is így jártam, de nem azért, mert nem tetszett, hanem épp az ellenkezője igaz rá: annyira kedveltem, hogy inkább csak azokon a napokon nyúltam hozzá, amikor valami extrára vágytam. Tökéletes az állaga, fantasztikus az illata, kellemesen tisztít és ápol, s valószínűleg az egyik legjobb tusfürdő, amit valaha próbáltam. A Nubian Heritage márkát egyébként is tudom ajánlani, nagyon sok terméket használtam és szerettem már tőlük.
Kose Softymo Speedy Cleansing Oil TESZT | eBay LINK
Sminklemosásra ugye évek óta csak olajos lemosókat használok, milliót próbáltam már, de mind közül ez a legjobb. Bevallom, az új formulát még nem próbáltam, de amit eddig használtam az rendkívül gyengéd, egyben hatásos volt, s kivételesen kellemes állaggal rendelkezett. Ezt fogom most újravenni, mert már félig van a jelenlegi lemosóm 🙂 Mindenkinek és minden bőrtípusra tudom ajánlani, nem fogtok csalódni benne.
NutriBiotic, Non-Soap Skin Cleanser, Fragrance Free TESZT | iHerb LINK
A másik nagy kedvencem: a NutriBiotic majdnem fél literes, olcsó, kíméletes arclemosója, amit még a barátom is szeret. Nagyon sokszor újravettem már, s ezen a szokásomon nem is kívánok változtatni. “Mindenmentes”, így minden bőrtípusra ajánlom, bár vannak egyébként illatosított változatok is, ha azt keresnénk.
Avon Far Away Bella Sunset EDP TESZT | LINK
10-15 éve mindenem volt az Avon Far Away illata, aminek kb. két éve megjelent a Bella Sunset változata. Nem lett akkora szerelem, mint az eredeti, de ezt is szerettem, s szívesen elhasználtam. Úgy látom, hogy nem limitált kiadás és a mai napig kapható a webshopban!
Missha Time Revolution The First Treatment Essence TESZT | eBay LINK
A képen az “Intensive” verziót láthatjátok, de jelenleg a legújabb “Moist” kiadást használom, ugyanis természetesen újravettem. Ha (fermentált) koreai esszenciát keresünk és biztosra akarunk menni, akkor a Missha híres FTE esszenciáival nem nyúlhatunk mellé. Mindig szép összetevőlistával rendelkeznek, gyönyörű üvegben érkeznek, így a rutinunk gyöngyszemei lesznek. A fermentált esszenciák hosszútávú, pozitív hatását is alá tudom írni, egy mindenképp kell – bár nekem mindig több fajta van felbontva egyszerre :p

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)