Oh My Brush
december 14, 2016

DIY Natúr Karácsonyi Ajándékok

Akár last minute karácsonyi ajándékötletnek is hívhatnám a videót, mert a felhasznált összetevők többsége valószínűleg minden konyhában megtalálhatók, az pedig csak hab a tortán, ha szép, üres tégelyeink is lapulnak valahol a fiók alján. Ha mégsem, akkor rendelhetünk online, pl. az www.allinpackaging.hu oldalról, ahol nagy a választék és gyors a postázás.
Megmondom őszintén, életemben nem élveztem ennyire a videószerkesztést: imádtam végighallgatni és kiválasztani a videóhoz a karácsonyi dalokat 😀 A karácsony mint ünnep nem hoz lázba, viszont szeretek mindent, ami vele jár: fények mindenhol, színes díszek, kellemes karácsonyi dallamok, jó ételek, s ilyenkor mindenki egy kicsit vidámabb. 🙂 De térjünk vissza a videóhoz! Három, nagyon egyszerű saját készítésű ajándékot láthattok, olyanokat, amiket én is szívesen kapnék, de a legfontosabb: nagyon könnyen és hamar elkészíthetjük őket. Receptet nem írok, mert nem mértem semmit, a tégelyek méretéhez alakítottam a mennyiséget, s bár illóolajat nem használtam, de ha szeretnétek, akkor a szemkrémbe vagy az ajakradírba tehettek pár cseppet!
Élvezzétek a karácsonyi szabadságot, remélem már csak napok kérdése és pihenhettek ti is/én is! 🙂

One response to “DIY Natúr Karácsonyi Ajándékok”

  1. nervoza says:

    de szuper! És micsoda jó dizájn, nekem az utolsó kedvencem! 🙂

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)