Magyar English
Oh My Brush
december 15, 2016

Az Új Etude House 0.2 Therapy Air Fátyolmaszkok

A fátyolmaszkok, amiket pillanatok alatt elkapkodtak Koreában a megjelenésük után: Etude House 0.2 Therapy Air Sheet Mask többféle verzióban kapható, amik közül én is kipróbáltam párat. 2016-ban az Etude House úgy gondolta, hogy ideje lecserélni az I Need You maszkokat, amik bár rendkívül népszerűek voltak, de az újításnak is volt még hely bőven. Így készültek el a 0.2 Therapy Air fátyolmaszkok, amelyek anyaga vastagabb, gazdagabb esszenciában áznak és még a méretük is jobb, mint az elődjeiknek. Ehhez társult egy sokkal izgalmasabb és szebb, színesebb csomagolás, az ár pedig csak kicsit emelkedett, így természetesen az érdeklődés is nőtt irántuk, de annyira, hogy a márkának komoly problémái voltak a koreai piac ellátásával egy rövid ideig. Én az a fajta vásárló vagyok, aki ráér, nem rohan minden újdonságot egyből megvenni, így engem ez annyira nem érintett, manapság pedig már nagyon egyszerű ezekhez a pénztárcabarát maszkokhoz hozzájutni (rendeléshez is szoktak ajándékba adni egyes eladók).
A fátyolmaszkok minősége határozottan jobb, szemmel látható és érezhető is a javulás, a csomagolásért is oda vagyok, ajándéknak egyenesen tökéletesek, s még az esszencia is gazdagabb szuper összetevőkben, emellett nem tartalmazzák a következő dolgokat (7-free system): Imidazolidinyl Urea, Polyacrylamide, Triethanolamine, ásványi olaj, szilikon olaj, mesterséges színezék, mesterséges illatanyag). Parfümmentesek tehát, de illatanyagot találunk bennük, viszont annak nem örülök, hogy lemondtak a régi, krémesebb állagról, igazán folyékony esszencia volt most a cél, ami hamar felszívódik, így többségükben van most már alkohol. Nekem ez nem probléma, s végülis a parfüm hiánya már félsiker, de valamibe csak bele kell kötnöm :p 😀 Viszont van pár alkohol- és parfümmentes is természetesen pl. Ceramide, Manuka Honey, Collagen, Snail stb.
Nem próbáltam még mindet, mert maszkmániás vagyok, de csak egy arcom van, viszont használtam már párat és tetszettek. A szokásos, azonnali, kellemes hatást megkapom, a bőr érezhetően puhább, simább és hidratáltabb lesz, mást nem is vártam el. Ne feledjük, hogy ezektől olcsóbban minőségi maszkokat nem igazán tudunk venni, így továbbra is le a kalappal az Etude House előtt, hogy mindenki számára elérhetővé teszi (nagy választékban) ezeket az arcápolási termékeket, amik pillanatok (jobban mondva 10-15 perc) alatt feltöltik és ápolják a bőrünket. Természetesen vannak ezektől jobbak, de magamból kiindulva úgy gondolom, hogy fátyolmaszkokból érdemes többet tartani otthon az olcsóbb fajtákból, mert alig maradnak el hatásban a sokkal drágábbaktól, az izgalmasabbak pedig megmaradnak alkalmakra 🙂

LINK:
Etude House 0.2 Therapy Air Sheet Mask JOLSE webshop | eBay LINK

img_2814ab img_2830ab

Viki szerint:

  1. Pénztárcabarát
  2. Nagy választék
  3. Szép csomagolás
  4. Parfümmentes
  5. Jó minőség
  1. Csak pár alkoholmentes van
Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2021 83 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)