Oh My Brush
november 13, 2016

Koreai Luxusmárka 30-40 Éveseknek: O HUI Miracle Moisture

Általában a pénztárcabarát márkákra koncentrálok, de ez nem azt jelenti, hogy hidegen hagynak a különlegesebb, magasabb árkategóriás termékek. A mini szetteknek és mintáknak hála olcsón hozzájutunk olyan kozmetikumokhoz, amiket egyébként nem biztos, hogy levennénk a virtuális polcról. Nagyon kíváncsi voltam viszont az O Hui luxusmárkára, hiszen elég gyakran használják a termékeiket a koreai sorozatok hősnői (egyben a márka képviselői is), így persze előbb-utóbb engem is érdekelni kezd, hogy mi is az, amihez a koreai, 30-40 éves, bababőrrel rendelkező sztárok a nevüket adják éveken keresztül. O HUI Miracle Moisture Miniature Kit a posztírás idején még elérhető a Jolse webshopban, de nem tudom, hogy mikor kerül fel a blogra a teszt. Minden esetre az biztos, hogy O Hui miniket találtok majd a különböző ebay eladóknak hála, de ma a Miracle Moisture vonalat vesszük szemügyre.
Az O Hui egyébként az egyik szépségipari óriás, az LG Household & Health Care egyik best seller márkája, a természet és a tudomány együttes erejét kívánja képviselni, s az anti aging, tehát a ránctalanítás a legfőbb területe. Nem titok, hogy az a céljuk, hogy a termékeiket használók fiatalabbnak tűnjenek a koruknál, ugyanakkor a gyors és hatásos megoldások hívei. A Miracle Moisture termékcsalád nem viccel és nem húzza az időnket: a termékek pillanatok alatt felszívódnak, egyből haladhatunk tovább a következő lépésre, nem nehezítik el a bőrt több rétegben sem, s természetesen tökéletesen kiegészítik egymást. Mindig az jut eszembe róluk, hogy igen, ezeket a krémeket abszolút el tudom képzelni egy 30-40-es dolgozó nő, családanya polcán, aki szinte mindig rohan, kevés az ideje, de ki akarja hozni a legtöbbet a bőréből. A termékeket sorban egymás után felkenem, a hatásuk pedig eléggé szembetűnő: puha, sima, hidratált, feszesebb bőr, s igazából bármilyen bőrtípusra el tudom képzelni: kombinált, száraz, normál, akár picit zsírosabb, mindenki szeretni fogja a könnyű állaga miatt. Teljesen más élményt nyújtanak egyébként ezek a termékek, ráadásul a rutinon és a lépéseken sem kell gondolkodni, mindent előre kitalált nekünk a márka, a lusta énem szereti ezt a stílust! 😀 Viszont az érzékeny bőrűek ne is álmodjanak róla, parfümmentes verzió nincs, s valószínűleg alkoholt is tartalmaznak a termékek, de ezt nem tudom biztosan, hiszen az O Hui azon márkák közé tartozik, amelyet csak speciális boltokban és hivatásos eladóktól lehet megrendelni, nem a tipikus, “minden sarkon ott van” márka, az INCI-t ezért sem tudom megosztani.
Továbbra is úgy gondolom, hogy nagyon izgalmas high end márkákat kipróbálni, egy teljesen más világba csöppenünk nekik hála, a mini termékek pedig jó társaim lesznek utazáskor, de ezek nem válnak majd be mindenkinek. Ahogy mondtam, egy bizonyos csoportot kívánnak kiszolgálni, akinek más bőrproblémája van, annak más márkák után kell néznie. Nem rossz elgondolás, hiszen nem várhatjuk el, hogy minden téma kutatásába ugyanannyit áldozzanak, nem baj az, ha inkább egy bizonyos célra koncentrálnak. Izgalmas volt a megismerkedésem az O Hui márkával, s az biztos, hogy veszek még mini szetteket tőlük! 🙂

LINK:
O HUI Miracle Moisture Miniature Kit YESSTYLE

img_2725ab img_2749ab img_2755ab

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)