Magyar English
Oh My Brush

Hairburst Hajvitamin A Szebb, Egészségesebb Hajért

Kíváncsi voltam, hogy mit tud a Hairburst természetes hajvitamin, ami egészségesebb hajat ígér, s így remek segítséget nyújt a hajnövesztésben is. A termék maga tele van a szervezet számára fontos összetevőkkel: az egészséges hajat támogató szelén, cink, hialuronsav, kalcium és folsav, a hajnövekedést segítő biotin, MSM, kollagén, BCAA és szilícium, s természetesen sok-sok vitamin (A, B, C, D), ráadásul a kapszulák nem tartalmaznak mesterséges anyagokat. A képen látható doboz 60 db kapszulát tartalmaz, ami egy hónapra elegendő, s ennyi idő alatt el lehet dönteni, hogy mennyire is kedveli a szervezetünk, mit szól hozzá a hajunk.
Bevallom, régen hidegen hagyott a hajápolás, hiszen nagyon dús, erős, gyorsan növő hajat kaptam a szüleimtől, amit sajnos a 20-as éveim közepére tönkretettem a szőkítésnek, hajvasalásnak stb. hála. Ezért is vagyok nyitottabb azóta a hajápolás témaköre felé, így örömmel próbáltam ki a Hairburst vitaminokat, amelyek egyébként igen népszerűek külföldön is, de szerencsére magyar forgalmazó is van, így könnyű beszerezni. A lenti képen láthatjátok, hogy mennyit nőtt kb. egy hónap alatt a hajam, de a lényeg inkább az volt a számomra, hogy erősebb és egészségesebb legyen, látványos növekedést pár hét alatt lehetséges, de inkább csak azoknál, akik nem szedtek előtte rendszeresen vitaminokat. Én nem ide tartozom, hiszen pár éve felfedeztem, hogy mekkora különbséget is tud tenni pár kiegészítő tabletta, azóta próbálom gyakran elővenni őket. A Hairburst összetevőit nemcsak a hajunk, hanem a bőrünk és körmünk is értékeli majd, ezekre is hatnak természetesen, így ne lepődjetek meg, ha a körmötök erősebb, fényesebb, a bőrötök pedig hidratáltabb, simább lesz. Sok-sok összetevőt jól ismerhettek már, ha gyakran ránéztek a krémek, szérumok stb. INCI-jére: ezek nemcsak kívülről, de belülről is ápolnak. Nekem egyébként a hajhullás szokta megkeseríteni az életem, de az utóbbi időben már javult a helyzet, a kapszuláknak hála pedig szinte el is tűnt a probléma. Apró dolgok ezek, de így is csak ámulok, hogy 4 hét alatt mit sikerült elérni.
Kb. 7 hónapja nem vágattam a hajamból, bár még mindig nem töredezettek a végek, amit a natúrabb hajápolási termékeknek, s természetesen a vitaminoknak köszönhetek (ezek használata előtt ugyanis nagyon hamar és nagy mértékben töredezet a hajam). A saját tapasztalatomból kiindulva úgy gondolom, hogy egy 3 hónapos kúrával (az az ajánlott) már elég nagy sikereket lehet elérni, de a leteltével se feledkezzetek meg a vitaminokról és ásványi anyagokról, főleg az őszi/téli hónapokban! 🙂 A HairBurst termékei között találtok még egyébként terhesvitamint, argánolajat és epres rágótablettát is azoknak, akiknek nehezére esik a kapszulák bevétele! 😉

Webshop:
www.HairBurst.hu

Ingredients:
Calcium Carbonate, Methylsulfonylmethane (MSM) Hypromellose, Capsule shell E464 (Colourant: Titanium Dixoide E171), Marine Collgen (Fish), Microcrystalline cellulose (Bulking Agent), Pantothenic Acid, Ascorbic Acid, Sillica, Magnesium Stearate (Anti-caking Agent), Branch Chain Amino Acids, Hyaluronic Acid (Wheat, Soya), Zinc Citrate, Retinal Acetate, L-Lysine Monohydrochloride, L-Methionine, N-Acetyl L-Cysteine, Copper Gluconate, Pyridioxine HCI, Thiamine Nitrate, Niacin, Riboflavin, Cyanocobalamin, Cholecalciferol, Biotin, Folic Acid, Sodium Selenite.

img_3697a

Előtte – Utána


hairburst-before-after-blog2

Viki szerint:

  1. Egészségesebb haj, köröm, bőr
  2. Erősebb, fényesebb haj
  3. Természetes, hatékony összetevők
  4. Magyar webshopból beszerezhető

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)