Magyar English
Oh My Brush
november 1, 2016

Elfogyott | Pénztárcabarát Kedvencek

Egy újabb adag üres flakon, tehát Elfogyott bejegyzés érkezik! A termékeket elnézve szembetűnő, hogy szinte mind pénztárcabarát, amiket ráadásul már többször is újravettem, így kijelenthetem, hogy nagyon is beváltak! 🙂 Nálunk az arclemosók és a fényvédők fogynak a legjobban, ezt a kép is alátámasztja, de azért fel-feltűnik egy parfüm vagy pár sminktermék is 😀 S ahogy már megszokhattátok tőlem: ha már írtam részletes tesztet valamiről, azt belinkelem, és persze azt is, hogy hol vásárolhatók meg ezek a – többségükben – szuper arcápolók és sminktermékek. Ha csak a kedvenceim érdekelnek, akkor keresd a  jelet! 🙂

NutriBiotic Skin Cleanser Teszt | iHerb Link 
Ezt már annyiszor újravettem, hogy már nem is számolom hányszor, ráadásul most is épp útban van felém egy a biztonság kedvéért. Abszolút kedvenc, nagyon olcsó, hatalmas a flakon, kíméletes, szépek az összetevők, a barátommal együtt használjuk már talán több, mint egy éve. A csomagolás egyszerű, a pumpa jól működik, nem egy izgalmas darab, de néha a kevesebb több, egyébként is szeretem az egyszerű, de megbízható és jó termékeket, ez pont ilyen. Tökéletes.
Garnier Express 2in1 Waterproof Makeup Remover Teszt | Link 
Évek óta ezt használom a szemsmink lemosására. Vattakorongra teszek belőle, kettéveszem, majd fél-egy percig fent hagyom, utána már fellazul a smink, egyszerű lemosni (a maradékot lehozza az olajos arclemosó). Ettől jobbat és olcsóbbat (mindig kivárom az akciót, olyankor többet veszek) drogériában még nem találtam, de nálunk egyébként sem nagy a választék. Kétfázisú, az erős sminket is eltávolítja, nekem bevált.
Apieu Pure Block Natural Sun Cream SPF45 Teszt | Ebay Link
Egy nagyon olcsó, koreai fényvédő, amit nyáron kedveltem, mert nem lehet a bőrön érezni vagy látni, egyből felszívódik. A legnagyobb kedvenceimet nem cserélném le rá, de mindenképp jó és megbízható, csak hidegebb időben már jobban szeretem a hidratálóbb darabokat. Az árát nagyon megéri, ettől olcsóbb és jobb fényvédőt még nem próbáltam.
Paula’s Choice Resist Super Light Daily Wrinkle Defense SPF30 Teszt | Link
Ez egy remek fényvédő lenne, de két dolog miatt nem fogom többet újra venni, akármennyire is szeretem nyáron a mattító hatása miatt. Először is, nagyon drága, másodszor pedig a színe nem illik hozzám, sötét és narancsos a világos bőrömön, én pedig nem fukarkodom a fényvédővel, vastagon kenem, úgy pedig magában már használhatatlan rajtam (szerencsére mindig van alapozóm, ami világosabb a bőrszínemnél, így azzal keverve el tudtam használni. Egyébként tényleg imádja a bőröm, nagyon kíméletes, szuper lenne egy nem színezett változat is belőle!
Taylor Swift Wonderstruck Teszt | Link
Természetesen az üvege miatt tetszett meg, s mivel akciós volt, ezért elhoztam. Eleinte szimpatikus volt, finom, édes, gyümölcsös illat, aztán ahogy egyre többet állt a polcon (napfénytől, párától távol természetesen) egyre zavaróbb lett. Az alkohol nagyon érezhetővé vált, a régi, olcsó, 100 ft-os boltban kapható parfümökre kezdett el hasonlítani, nem szerettem már, de szerencsére nem is volt már tartós, így csak elhasználtam, mert utálok bármit is kidobni 😀 Csalódás volt végül, pedig azt hittem az elején, hogy szeretni fogom 🙁 Semmi bajom a sztárok illataival, rengeteg volt nekem régen, sok-sok különleges darab is van köztük, de ez nem ebbe a kategóriába tartozik (vagy lejárt a szavatossága, ki tudja?!).
Softymo Speedy Cleansing Oil Teszt | Ebay Link ♥
A legjobb olajos sminklemosó, amit valaha használtam. Pont. Annyiszor írtam már róla, hogy inkább nem is húzom most vele az időtöket, de a lényeg: gyönyörű összetevőlista, jó ár, hatásos és kíméletes, csak Japánból kell rendelni. Nem rég viszont megújították, teljesen más az INCI, amit még nem néztem át, így nem vettem újat belőle, de kíváncsi leszek majd a felturbózott verzóra is 🙂
e.l.f. Mineral Infused Mascara Teszt | Ebay Link
Volt egy e.l.f. spirál, amit szerettem, de kivonták a forgalomból, így ezt vettem helyette. Nos, nem véletlenül olyan olcsó, nem lesznek tőle csodálatos szempilláink, viszont az unalmas mindennapokra szerettem, főleg azért, mert nagyon egyszerűen le lehetett mosni :p Bár ez ugye kellemetlen, ha esik az eső, de ettől függetlenül szívesen használtam, s talán még veszek is belőle.
HolikaHolika Wonder Drawing Browcara Teszt | iHerb Link 
Kb. másfél évig rajzoltam vele a szemöldökömet, nagyon-nagyon szerettem, tökéletes darab, tartós, a színe is szuper és könnyű vele dolgozni. Kíváncsiságból vettem kettőt két különböző márkától, amik drágábbak, de szerintem ez a legjobb, bár ez inkább az árnyalat érdeme, nagyon passzolt hozzám. Többet nem kísérletezem, visszatérek ehhez!

img_5774c

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)