Oh My Brush
november 6, 2016

Cushion Pirosítót Mindenkinek! A'Pieu X Rilakkuma Air Fit Cushion Blusher

Emlékszem, amikor először megjelentek a cushion pirosítók, felnevettem magamban, hogy ez most komoly? Valahogy nem hittem benne, hogy a pirosítás ezen formájára tényleg szükség van, így nagyon sokáig nem is érdekelt a téma, aztán megjelent az A’Pieu X Rilakkuma Air Fit Cushion Blusher. Olcsó, cuki és gyönyörű színekben kapható, így már azért engem is meg lehet győzni 😀 A történet iróniája, hogy első használat után beleszerettem, hiszen soha nem volt még ennyire egyszerű a pirosító felvitele, egyből megértettem, hogy miért van erre akkora igény. Az aranyos Rilakkuma külsőtől édesebb nem kell, az Apieu pedig az a márka, ami vigyáz a pénztárcánkra, nagyon olcsón kínálnak szinte mindent, elsőre tehát ez a termék tökéletes választás. A műanyag erős, tartós, a táskánkban is tarthatjuk, tükör is van hozzá, a szivaccsal sokkal egyszerűbb és gyorsabb felvinni a pirosítót, mint bármilyen ecsettel, ráadásul nagyon természetes lesz a végeredmény. Krémes állagú, tehát tartós, de ezt lehet még fokozni: néha teszek még rá egy vékony réteget valamelyik por állagú pirosítómból is, így aztán egész nap bírja a smink a kiképzést. Apró, ütögető mozdulatokkal érdemes felvinni a színt a szivacs segítségével, tényleg bárki használhatja, kezdőknek is tökéletes, az általam választott árnyalat (CR01) pedig valami gyönyörű élőben (és természetes)! Mindegyik pirosító más-más designt kapott, csak hogy fokozzam az izgalmakat! :p Nem tudok róla negatívumot mondani, csak azt sajnálom, hogy nem szereztem be egy cushion pirosítót hamarabb! 🙂 Az enyém a W2Beauty koreai boltból van, ahol $5 kedvezményt kapsz ezzel a kóddal: 264963109 (regisztrációkor kell megadni, $30 feletti rendelésnél érvényes). Sokszor van havi kedvezményes kód, mind a kettőt tudjátok egyszerre használni! (a főoldalon kint van, ha van épp egy).

LINK:
Apieu Rilakkuma  – W2Beauty webshop
Ebay link

img_1572ab img_1611ab img_1624ab

apieu-cushion-blush
images_1-2233700

Viki szerint:

Támogasd az oldalt!

One response to “Cushion Pirosítót Mindenkinek! A’Pieu X Rilakkuma Air Fit Cushion Blusher”

  1. Annyira cuki ez a pirosító. S a színe is csodás, szívesen látnám a kollekciómban.
    Nagyon érdekes ez a cushion megoldás. Én még a kísérletezgetős fázisban vagyok az alapozó terén, épp a márka Rilakkuma alapozóját próbálgatom, s napról napra egyre szimpatikusabb 🙂

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)