Oh My Brush
november 12, 2016

A Legjobb Koreai Tus & Spirál: Clio Kill Black Liner & Salon de Cara Mascara

Nem viccelek, a Clio Waterproof Brush Liner Kill Black szemhéjtustól jobbat még soha nem használtam (legyen szó keleti vagy nyugati márkáról), ráadásul a Clio Salon de Cara Mascara mini szempillaspirál is hatalmas meglepetést okozott, messze a legjobb koreai spirál, a dúsítást mesterfokon űzi. Aki ismer, tudja jól, hogy nem szoktam szempillaspirálokról és szemhéjtusokról gyakran írni, mert 1. alig van szempillám, rajtam nem mutatós a hatásuk 2. a rejtett szemhéjam miatt a tusokat csak vékonyan viszem fel, szintén nem egy izgalmas látvány képen… Viszont minden egyes nap használok spirált, így sokat próbáltam már, illetve tust is nagyon szívesen használok, mert egy vékony vonal is rengeteget dob a tekinteten.
A legelső szemhéjtusom egy ehhez hasonló darab volt, mert kezdőként úgy gondoltam, hogy a toll formának hála könnyű lesz majd vele dolgoznom. Tévedtem, mert több hónap alatt sem sikerült a termékkel (Eyeko) megbarátkoznom, rettentő vonalakat húztam, inkább felhagytam a dologgal, majd később áttértem a zselés darabokra. Sok idő kellett hozzá, de csak sikerült a tusok minden fajtáját megszelidítenem, így már nem sírok a tükör előtt haha 😀 A Clio Kill Black Waterproof Brush Liner viszont egy ennyira jó, egyszerűen használható szemhéjtus, hogy muszáj megemlítenem a blogon, talán van olyan olvasóm, akinek épp erre van szüksége. Én azért rendeltem meg, mert rendkívül népszerű Koreában és nemzetközi viszonylatban is, kíváncsi voltam, már csak azt sajnálom, hogy nem hamarabb került a kezeim közé. Gyönyörű, fekete szín, tökéletes állag, vízálló, tartós, bármilyen vékony vagy vastagabb vonalat is lehet vele húzni, egyszerűen tökéletes! Persze, átalában a pár dolláros, koreai tusokkal is elvagyok, össze tudok velük is hozni egy olyan tusvonalat, ami tetszik, de ez a Clio tus szinte magától húzza a vonalat, tényleg nem kell vele sokat törődni. Kezdőknek és profi sminkeseknek is merem ajánlani, nekem legalábbis nagyon bejött! Több hónapja használom, de még mindig olyan, mintha most bontottam volna fel, kiváló a minősége! Aki idegenkedik a fekete színtől annak jó hír, hogy barna árnyalatban is kapható!
Ajándékba járt hozzá a Clio Salon de Cara Mascara (Back Comb) mini verziója, amiről azelőtt még sosem hallottam, de szempillaspirálból sosem elég, így nem zavart, hogy elvileg szemfestéklemosónak kellett volna az ajándéknak lennie, de közben megváltoztatták a csomagolást 😀 Ezzel jobban jártam, hiszen megtaláltam a legjobb koreai szempillaspirált (nyugatiból már próbáltam jobbat, igaz azok drágábbak voltak)! Azt tudni kell, hogy nem vagyok a koreai spirálok rajongója, mert nekem dúsításra van szükségem, a koreai márkák pedig inkább a göndörítésre koncentrálnak. Érthető, ha megnézzük a koreaiak szempilláit: teljesen egyenes, lefelé mutató, nem lehet egyszerű velük dolgozni. Ez a szempillaspirál viszont több szempontból is remek a számomra: szép, fekete a színe, tartós, ráadásul nagyon jól dúsít is a festéknek és a benne található apró, szilikon szálaknak, amelyek a pillákhoz tapadva azt dúsabbnak, hosszabbnak mutatják majd. Nem újdonság, sok ehhez hasonló nyugati spirál is van, nagyon szeretem ezt a fajta megoldást. Úgy látom viszont, hogy magában nem igazán kapható, viszont a Clio-nak több spirálja is van, így most már tudom, hogy mit fogok legközelebb kipróbálni. 🙂 Kicsit későn fedeztem fel a Clio márkát magamnak, mert ők inkább csak sminktermékeket gyártanak (trendy, professzionális, de még megfizethető árú sminktermékek azon belül is), de amit eddig próbáltam az mind kiváló minőségű volt, szóval nektek is ajánlom a figyelmetekbe őket! 🙂

LINK:
Clio Kill Black Waterproof Brush Liner Jolse webshop | Ebay Link
Clio Salon de Cara Mascara Jolse webshop | Ebay Link

img_9913ab

clio-swatch-eyeliner2

 

Viki szerint:

  1. Tökéletes, fekete szín
  2. Tartós
  3. Egyszerű a használatuk
  4. Tökéletes tus kezdőknek és profiknak is
  5. A spirál látványosan dúsít

One response to “A Legjobb Koreai Tus & Spirál: Clio Kill Black Liner & Salon de Cara Mascara”

  1. Viktória Rózsa says:

    Köszi, hogy megemlítetted a tust! Igen, kezdőként pont erre van szükségem. A tökéletes dúsító szempillaspirált pedig még mindig keresem, egy próbát megér????????

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)