Magyar English
Oh My Brush
október 19, 2016

EBAY HAUL | Ecsetek, Karóra, Arcmaszkok stb.

Szeptemberben is érkezett hozzám pár csomag az eBay csodálatos birodalmából 😀 Szert tettem néhány naaaaagyon olcsó és gyönyörű sminkecsetre, karórára, nyakláncra, ezen kívül rendeltem még parfümöt, kézkrémet és arcmaszkokat Koreából, illetve egy vicces szemmaszkot Tajvanról! Nézzük meg kicsit alaposabban a szerzeményeket!

Most úgy alakult, hogy egyszerre érkezett meg pár dolog (már rég, csak el vagyok maradva mindennel, szokás szerint), amit szeptemberben az eBay-ről rendeltem, így megmutatom őket egy rövid, de – remélhetőleg – érdekes bejegyzésben 🙂 Több ország is képviselteti magát, ahogy azt már tőlem megszokhattátok: Kínából jött egy szemre való ecsetkészlet (4pcs Makeup Brushes), amire már egyébként is kíváncsi voltam, de akkor épp annyira le volt akciózva, hogy nem hagyhattam ott. Közben megérkeztek az eredeti Real Techniues ecsetek is, így legalább össze tudom majd hasonlítani őket, de eddig nagyon tetszenek! Puhák, jól lehet velük sminkelni, tényleg nem rossz! Ebbe a csodaszép, halvány rózsaszín-arany karórába (Heart Shape Geneva Watch) egyből beleszerettem, nagyon édes és szuperül mutat! Órából szerintem érdemes egy-két klasszikus darabot az ismertebb márkáktól beszerezni, évekig hordhatjuk majd őket (pl. én imádom a Fossil órámat), minden mást pedig lehet az ebay-ről rendelni, pár dollártól többe nem szoktak kerülni (az enyémekhez még elem is járt eddig mindig, az sem elhanyagolható). Statement nyakláncokat is érdemes inkább itt venni, nagyon jó áron lehet ezeket kifogni, pl. ez a rózsaszín (Crystal Flower Pendant Necklace) is szemtelenül olcsó volt 🙂 A szemöldökborotvákat (Face & Eyebrow Hair Removal Razors) azért vettem, mert a szemöldököm formájával akarok kísérletezni anélkül, hogy csipesszel kiszednék egy szálat is.
Koreából vettem pár fátyolmaszkot (PUREDERM Korean Herb Mask), amik nagyon népszerűek, mert hanbang (tradicionális, koreai orvoslás) alapon nyugszanak az összetevők, viszont nem túl drágák, mint a legtöbb ilyen márka. Mit ne mondjak, az arcmaszkgyűjteményem egyre szebb és izgalmasabb! 😀 Szintén Koreából jött a barackos kézkrém (A’PIEU Peach Hand Cream), amit sikerült nagyon olcsón kifognom, s mivel imádom a barack illatát, így azóta egyfolytában ezt használom. Az Etude House parfümöket (ETUDE HOUSE Colorful Scent Eau De Perfume Joyful) is gyárt, s szerencsére mini méret is kapható pár illatból: nekem a Joyful volt most a szimpatikusabb, mert valami friss, citrusos parfümre számítottam. Nos, tényleg az, de sokkal különlegesebb, mint azt álmodni mertem volna! Végül pedig egy macskanős szemmaszk (MY SCHEMING SUPER HERO Intensive Hydrating Black Eye Mask) Tajvanról, ami szintén nagyon népszerű, de szerintem ebben a formája is nagy szerepet játszik 😀 Majd megmutatom felvéve 😀
Időközben egyébként a barátomat is sikerült megfertőzni, most már ő is rendelget magának elektronikai kütyüket és jobban várja a postást, mint én 😀

LINK:
4pcs Makeup Brushes
Heart Shape Geneva Watch
A’PIEU Peach Hand Cream
ETUDE HOUSE Colorful Scent Eau De Perfume Joyful
PUREDERM Korean Herb Mask
MY SCHEMING SUPER HERO Intensive Hydrating Black Eye Mask
Crystal Flower Pendant Necklace
Face & Eyebrow Hair Removal Razors

img_4325ab img_4359ab img_4378ab

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)