Oh My Brush
szeptember 15, 2016

Tökéletes Szemöldök és Ajkak? | Clio Tinted Tattoo Kill Brow & Lip Tattoo

A koreai CLIO Tinted Tattoo Kill Brow (01 Earth Brown árnyalat) egy rendkívül népszerű termék a Kbeauty rajongók körében, nincs olyan blogger vagy vlogger, aki ne használná a szemöldökére, ezért elég kíváncsi lettem én is. Amikor már a kedvenc szemöldökzselém a végét járta (kb. másfél évig használtam, el sem hiszem!), akkor úgy gondoltam, hogy a következő akkor legyen ez. A CLIO Tinted Tattoo Kill Brow mellé járt még a CLIO Tinted Lip Tattoo is, ami egy kétvégű ajakszín: a filc kicsit világosabb, a folyékony rúzs pedig sötétebb, de mind a kettő nagyon szép és tartós! Utóbbival egyébként nagyon meg vagyok elégedve, de ezen már meg sem lepődöm, hiszen a koreai ajaktermékek mindig kiválóak, hiába kerülnek csak pár dollárba. A szemöldökzselé már nem ennyire tökéletes sajnos… A filc vége nekem nagyon világos és nem is elég pigmentált, nem is szeretem/szoktam használni az az igazság… A zselés vége viszont egy álom: jól pigmentált, tartós festék, amivel egyszerűen tudok dolgozni és színben is illik a barna hajamhoz. A lenti képeken mutatom használat közben is, de a filces felével nagyon sokat kellett dolgoznom mire elfogadható és látható eredményt kaptam, a zselé viszont magában is kiváló, igazából csak azt szoktam használni. A technikám a szokásos: felviszek egy keveset a szemöldökömre, majd a kedvenc ecsetemmel megrajzolom a formáját. Nem ez szerepel a leírásban, de nekem ez így tökéletesen bevált. A főleg koreai termékeket felvonultató sminkrutinomról szóló videóban még a régit használtam, de így legalább látjátok, hogy miről beszélek 🙂 Nem érzek egyébként csalódást, hiszen a zselés fele volt nekem egyébként is a lényeg, az pedig kiváló, az ajándékba kapott ajaktermék pedig szintén remek, így továbbra is kedvelem a márkát és szeretnék még sok-sok terméket kipróbálni tőlük (a kedvenc alapozóm is CLIO).

LINK:
Clio Tinted Tattoo Kill Brow JOLSE webshop
Clio Tinted Tattoo Kill Brow EBAY LINK

IMG_9929aaaaaaaaaaaab
clio brow swatch
clio brow review blog
clio lip tattoo swatch blog review

Viki szerint:

 1. Az ajándék ajakszín egy álom!
 2. A zselés vége kiváló
 3. Tartós, pigmentált
 4. Egyszerűen használható
 1. A filc vége nem az igazi...

2 responses to “Tökéletes Szemöldök és Ajkak? | Clio Tinted Tattoo Kill Brow & Lip Tattoo”

 1. mrsgrob says:

  Tudsz esetleg selymesen fénylő de nem csillogó szemceruza félét egészen világos de nem fehér színben? Amit találtam eddig az túl csillámos. Belső szemzugba/alsó szempillasor közepére.
  Más: megvettem Amazonon azt a zöldfűszer keveréket amit szoktál használni, nagyon tetszik nekem és a férjemnek is. :)))
  Sajnos a Kill Brow egyik árnyalata sem az enyém úgy tűnik, milyen kár, lassan elkelne pont valami ilyesmi.

 2. Boglár r. says:

  Kedves Viki!

  A tanácsod szeretném kérni. Természetes vörös a hajam és az earth valamint light brown között variálok. A light tűnik inkább nekem valónak mert vörösösebbnek látszik,viszont nem szeretem ha már majdnem narancssárga a szemöldököm és a bőröm alatta.Ebben az árnyalatban esetleg van tapasztalatod? Az earth mennyire erős, valamint inkább meleg vagy hideg barna élőben? Mindig benézem ezeket és vagy szürkés barnákba nyúlok bele vagy majdnem naranccssárgába és általában iszonyat idétlen a fejem tőlük… 😀 Melyiket ajánlanád inkább nekem?
  Nagyon nagyon Köszönöm!!!
  Bogi

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)