Magyar English
Oh My Brush
július 23, 2016

VIDEO | Meglepetééés & Belga Gofri

Ez egy különlegesebb vlog videó lesz, ugyanis nem én kezdem, de a barátom olyan cuki volt, hogy muszáj volt bevágnom 😀 Az évfordulónk alkalmából meglepett pár dologgal, amit a lenti videóban meg is nézhettek. Én viszont mutatnék pár képet a csodás belga városról, Antwerpenről, ugyanis belopta magát a szívembe!

Többször nyaraltam már Belgiumba, de Antwerpenben még csak most jártam először. Elég közel felszik a holland határhoz, talán ezért sem volt annyira vonzó, illetve nem hittem, hogy Brüsszel után érdemes lenne még ezt is megnézni, de tévedtem. Másfél hónapja kellett itt átszállnunk, amikor a Flixbus járattal mentünk Párizsba, s bár akkor csak a vasútállomás környékét (utolsó előtti kép) láttam, azóta mondogattam, hogy ide még vissza kell jönnünk. A holland bloggereknek hála tudtam, hogy ez egy igazi shopping paradise, de hogy ennyire??? Ennyi boltot még soha nem láttam egy helyen, amikor pedig azt hitted, hogy vége, akkor jön az éttermek véget nem érő sora, így egy biztos: itt éhen halni és üres kézzel innen hazamenni nem lehet 😀 Hollandiához képest sokkal nagyobb a felhozatal márkák terén, de a város maga is gyönyörű: picit mintha összegyúrtak volna egy cuki, rendezett, holland várost egy hangulatos, érdekes, német kisvárossal. Tökéletes: szép, nyüzsgő, de nem túl nagy, így gyalog is bejárható. A világ minden végéről érkeznek ide látogatók, még magyar szót is hallottam ám 😀 Az ételek természetesen ISTENIEK: belga sültburgonya és gofri nélkül innen nem szabad hazamenni. Persze, ezeket nem lehet elrontani, de komolyan mondom, a belga verziók sokkal finomabbak, mint amiket más országokban találunk!

Ha tehát Brüsszelben jártok vagy Hollandiában, akkor nagyon tudom Antwerpent is ajánlani, egy napot abszolút el lehet itt tölteni, vonattal nagyon egyszerűen elérhető a környező nagyvárosokból. Már maga a vasútállomás környéke is csodaszép, onnan gyalogoljatok a kikötő felé, így mindent láttok majd, amit érdemes megnézni! Üljetek be egy pici, de hangulatos étteremben a katedrális környékén, ugyanis ott mintha megállt volna az idő, öröm ezek között az épületek között járni. Vegyetek egy gofrit bármelyik sarki árustól: csak az orrotokat kell követni, már messziről lehet érezni a finom, frissen sült édesség illatát. Sétáljatok a folyóparton vagy hajózzatok egyet a Scheldén, de egy a lényeg: unatkozni nem fogtok! 🙂

VIDEO LINK

IMG_9741a IMG_9761ab IMG_9766ab IMG_9789ab IMG_9818ab
IMG_9770ab

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)