Magyar English
Oh My Brush
július 3, 2016

Új Külső, Wordpress, Jövő | OhMyBrush 4.0

Hihetetlenül boldog vagyok, hogy végre elmondhatom: megújult a blog! Elég komoly változások történtek, hiszen az új külső igazából egy új “motort” is takar, illetve magát a rendszert is ráncba szedtem. Az elmúlt hetekben, hónapokban hanyagoltam ez internet ezen szegletét, mert nem voltam már boldog azzal, amit itt láttam, kezdett kaotikussá válni minden mióta új témák is érdekelnek. Éreztem, hogy egyről a kettőre kell lépnem, de szokás szerint, nem kapkodok el semmit, hónapokig tudok egy apróságon is gondolkodni, de a lényeg: Oh My Brush kezd az a hely lenni, aminek megálmodtam 🙂 MILLIÓ ötletem van, amiket szerintem nagyon hasznosnak fogtok találni, s most már végre technikailag ezeknek semmi akadálya. Már csak arra várok, hogy egy nap min. 30 órából álljon, akkor lenne időm talán mindenre. 😀 De kezdjük az elején!

Az ötödik évfordulóra terveztem, de 3 hónappal később sikerült csak összehozni, mert nem voltam biztos a dolgomban. Miért? Mert nagyon szerettem a Bloggert, végtelenül egyszerűen lehet ott blogolni, de pár dolog csak zavart. Először is a kétnyelvűség: eleve így kezdtem az egészet, minden poszt angolul és magyarul is olvasható volt, de sajnos nem szeretem magam ismételni, így néha igazi kínszenvedés volt kétszer leírni ugyanazt, sokszor pedig ellustálkodtam a dolgot. Idén tavasszal le akartam mondani az angolról, ezt szerintem észrevettétek, végre nem kellett először az angol részen átgörgetni, hogy megtaláljátok a magyart. Nekem vannak a legszuperebb olvasóim, mert SOHA senki nem panaszkodott erre, pedig tudom én, hogy picit idegesítő, engem zavart. Volt sok álmatlan éjszakám a megoldást keresve (új blog, maradjon minden a régi, subdomain stb.?), de utáltam minden felvetett ötletet. Nem volt más választás, át kellett költöznöm a WordPress-re, ahol viszonylag egyszerűen lehet többnyelvű, de eléggé rendezett az oldal. Az angol és a magyar verzió nem lesznek egymás tükörképei: angolul inkább a koreai termékekre fogok csak koncentrálni, mert azt imádom csinálni, magyarul viszont MINDENRŐL akarok majd írni! Végre kreatívabb lehetek, nincs megkötve a kezem, arról pedig nem is beszélve, hogy vannak még terveim, amiket így jobban és szebben tudok majd kivitelezni.

Technikai apróságok: amikor legelőször érkeztek a blogra, akkor nyelvet kell választani, utána pedig a jobb felső sarokban lehet majd váltogatni a két verzió között, ha kíváncsiak vagytok. A tesztek majd informatívabb és könnyen átláthatóak lesznek az értékelési rendszernek hála, de ezt majd csak az új posztokban fogjátok látni. Biztos van még pár dolog, ami nem működik, de idővel “belakom” majd ezt a felújtott házat is. 🙂 Ha bármilyen észrevételetek, kérésetek van az oldal működésével kapcsolatban, akkor jöhetnek a kommentek! Apropó komment! Krisztus előtt használtam már a Disqus rendszerét, még akkor, amikor teljesen ismeretlenek voltak, visszatértem most hozzá megint. A WordPress verziója rettenetes a számomra, így nem volt más választás, de egyébként is jónak tartom, kommentelni is egyszerűbb lesz majd a számotokra. Minden más a régi (kivéve a feed, de nem hiszem, hogy ez bárkit is érintene), nem fogtok semmiről lemaradni, igyekeztem mindent úgy intézni, hogy a változásból ti csak a pozitív dolgokat vegyétek észre, nem akarom megbonyolítani a követőim életét! 🙂

Remélem, gyorsan hozzá fogtok szokni az újdonságokhoz és megszeretitek az új külsőt. 🙂 Folyamatosan fogok majd rajta alakítani, apróságokat hozzátenni, de ami a legfontosabb: igyekszem majd jobb, kreatívabb és termékenyebb blogger és vlogger lenni. Ez az “újévi” fogadalmam így július elején 😀

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)