Oh My Brush
július 24, 2016

KEDVENC | Innisfree It's Real Rice Mask

Kötelességemnek érzem megosztani, ha valami nagyon jót találok, legyen az, bármilyen apróság 😀 A koreai Innisfree It’s Real Rice Mask fátyolmaszkkal sincs ez másképp, egyszerűen muszáj róla írnom! Rengeteg maszkot próbáltam már, de azt nagy általánosságban elmondhatom, hogy ritkán van olyan, ami kiemelkedik a többi közül valamiért, de most sikerült egy olyat találnom, ami minden tekintetben tökéletes.

Az Innisfree It’s Real Rice Mask egy három rétegű fátyolmaszk, amely a bőr számára igen hasznos összetevőket tartalmaz, amik közül természetesen kiemelném először is a rizst. A rizskivonat az egyik legnépszerűbb összetevő az ázsiai bőrápolásban, amit évszázadok óta használnak a nők a puhább, simább és egészségesen ragyogó bőr érdekében. Aki az Innisfree-t ismeri, azok pedig nem lepődnek meg, ha azt mondom, hogy több olyan növényi kivonat talált még helyet ebben a termékben, amelyek Korea gyönyörű szigetéről, Jejuról származnak pl. zöld tea, orchidea, mandarin, kaktusz stb. Az INCI egyébként nem túl hosszú és elég természetes, miközben a hidratálókkal sem fukarkodtak, s ezt nagyon is lehet érezni: nagyon gyengéd és jól hidratálja a bőrt hosszú távon is. A maszk minősége jó, erős, vastag, szerencsére a mérete is tökéletes (kifogtam már elég sok túl nagy vagy túl pici maszkot, így boldog vagyok, ha valami passzol az én európai fejemre 😀 ). Az illata kellemes, de alig érezhető, így nem lehet sok parfüm benne, ami egyébként az egyetlen dolog, ami miatt nem adok neki 5 csillagot, minden másban meggyőzött. Ritkán futok bele ennyire jó fátyolmaszkba, amibe nem tudok belekötni, nagy a választék (nézzétek meg a többi verziót is) és még az ára is nagyon baráti!

Megvásárolható itt:
3x Innisfree It’s Real Rice Mask EBAY LINK
vagy
3x Innisfree It’s Real Rice Mask EBAY LINK
vagy itt 7 db
7x Innisfree It’s Real Squeeze Mask Sheet 7 PCS SET

Ingredients:
Water, Glycerin, Butylene Glycol, Cetyl Ethylhexanoate, Caprylic/capric Triglyceride, Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract, Oryza Sativa (Rice) Extract, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Peg-100 Stearate, Carbomer, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Potassium Hydroxide, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Hyaluronate, Citrus Unshiu Peel Extract, Orchid Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Camellia Japonica Leaf Extract, Opuntia Coccinellifera Fruit Extract, Disodium Edta, Phenoxyethanol, Fragrance

Viki szerint:

  1. Gyengéd a bőrhöz
  2. Jól hidratál
  3. Szép összetevők
  4. Olcsó

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)