Láttam, hogy tele van az ebay kívánságlistám mini és nagyon olcsó koreai bőrápolási szettekkel, ezért úgy gondoltam, hogy ideje egy ilyen bejegyzést is készíteni megint (az előzőket ezer éve írtam 😮 ). A közös bennük, hogy pár dollárba kerülnek csak, nincs természetesen postaköltség és megbízható eladókat linkeltem. Én nagyra értékelem a koreai márkák mintamániáját, mert így nem kell a teljes méretű termékeket megvenni ahhoz, hogy kipróbáljuk őket, illetve akár utazáshoz is jó ezeket magunkkal vinni. Jelenleg a következők vannak ebay-n, amikre nagyon kíváncsi lennék:

koreai szett1

1. IOPE Whitegen Skin Luminous $5.89 EBAY LINK
Az IOPE egy középkategóriás márka, a nagyon népszerű Bio Retinol is az ő nevükhöz fűződik, a mini szetteket pedig általában csak pár dollárért vesztegetik. Próbáltam már pár terméket tőlük, s az az igazság, hogy szembetűnő a különbség: már egy használat után is jön a wow hatás. Ez a szokásos “whitening” termékcsalád, ami minden ázsiai márkánál kötelező, hiszen a nők szeretik a szép, egységes, pigmentfoltmentes bőrt.
2. IT’S SKIN Prestige D’escargot $9.9 EBAY LINK
Ez egy tartalmas szett, s igazából van benne minden, amire szükségünk lehet: lemosó, tonik, lotion, krém és bb krém. A márkától még csak sminktermékeket próbáltam, de azokat imádom 🙂

koreai szett2

1. ETUDE HOUSE Toning White C Bright $7.90 EBAY LINK
Az Etude House is készített egy C vitaminos termékcsaládot nem is olyan rég, aminek egy részét ebben a szettben meg is találjuk. C vitaminra mindig vevő vagyok, így természetesen ez is nagyon szimpatikus.
2. ETUDE HOUSE Honey Cera  $6.88 EBAY LINK
A mézes vonalat már próbáltam, a testápolójuk van meg teljes méretben és imádom, ezért szívesen kísérleteznék a többi termékkel is 🙂

koreai szett3

1. ETUDE HOUSE PINK VITAL WATER $7.79 EBAY LINK
Tavaszra adta ki az Etude House a Pink Vital Water termékcsaládot, ami persze egyből nagyon népszerű lett, már csak a csinos csomagolás miatt is 😀 Könnyű, vitalizáló termékek, amik tökéletesek a melegebb időben.
2. The Face Shop Mango Seed $8.99 EBAY LINK
A mangót imádom, ezért egyből nyomtam is a mentés gombra, amikor megláttam a The Face Shop mangós szettet 😀

koreai szett4

1. ETUDE HOUSE AC Clean Up Pink Powder Spot $11.96 EBAY LINK
Pattanásos bőrre készült külön termékcsalád az Etude House-tól. Próbáltam már több terméket is tőlük mini és teljes méretben is, nagyon elégedett voltam velük, látványos volt a hatás, de mióta megújultak, azóta nem vettem még semmit.
2. ETUDE HOUSE Moistfull Collagen  $8.85 EBAY LINK
A Moistfull Collagen a márka egyik best seller vonala, főleg az arckrém, amit még én is megvettem régen. Bár van azóta rengeteg más verziója is, de pl. ezeket a miniket szívesen vinném magammal utazáskor.

koreai szett5

1. ETUDE HOUSE True Relief $7.49 EBAY LINK
Ezekből szerintem a teljes méretet fogom megvenni, de addig is belinkelem az érzékeny bőrre készült termékcsalád mini termékeit. “Mindenmentesek”, pénztárcabarát áron vannak, s most egyébként is szükségem van gyengéd, aktív összetevők nélküli, egyszerű arckrémre.
2. HERA Cell-Bio $24.50 EBAY LINK
Az egyetlen kakukktojás ár alapján ez a Hera szett, de ez egy high end márka és nagyon népszerű. Mindig megígérem magamnak, hogy veszek mintát magasabb árkategóriás termékekből is, mert eddig csak pozitívak a tapasztalataim, de egy ilyen szett jobb választás lenne szerintem.

koreai szett6

1. LANEIGE Perfect Renew $13.82 EBAY LINK
Végül két Laneige szett. Ez a márka is közép/felsőbb kategóriás, de ez az egyetlen a listán, amit még soha nem próbáltam 😮 Ezen változtatni kell 😀 Ez a “tökéletes megújulást” ígérő készlet több, mint szimpatikus! 😀
2. LANEIGE Moisture $6.49 EBAY LINK
Ez pedig kicsit egyszerűbb, hiszen csak egy hidratálásra szakosodott vonal pár darabja van benne, de ennyi pénzért naná, hogy megéri!