Magyar English
Oh My Brush
július 21, 2016

EBAY | Olcsó Koreai Szettek

Láttam, hogy tele van az ebay kívánságlistám mini és nagyon olcsó koreai bőrápolási szettekkel, ezért úgy gondoltam, hogy ideje egy ilyen bejegyzést is készíteni megint (az előzőket ezer éve írtam 😮 ). A közös bennük, hogy pár dollárba kerülnek csak, nincs természetesen postaköltség és megbízható eladókat linkeltem. Én nagyra értékelem a koreai márkák mintamániáját, mert így nem kell a teljes méretű termékeket megvenni ahhoz, hogy kipróbáljuk őket, illetve akár utazáshoz is jó ezeket magunkkal vinni. Jelenleg a következők vannak ebay-n, amikre nagyon kíváncsi lennék:

koreai szett1

1. IOPE Whitegen Skin Luminous $5.89 EBAY LINK
Az IOPE egy középkategóriás márka, a nagyon népszerű Bio Retinol is az ő nevükhöz fűződik, a mini szetteket pedig általában csak pár dollárért vesztegetik. Próbáltam már pár terméket tőlük, s az az igazság, hogy szembetűnő a különbség: már egy használat után is jön a wow hatás. Ez a szokásos “whitening” termékcsalád, ami minden ázsiai márkánál kötelező, hiszen a nők szeretik a szép, egységes, pigmentfoltmentes bőrt.
2. IT’S SKIN Prestige D’escargot $9.9 EBAY LINK
Ez egy tartalmas szett, s igazából van benne minden, amire szükségünk lehet: lemosó, tonik, lotion, krém és bb krém. A márkától még csak sminktermékeket próbáltam, de azokat imádom 🙂

koreai szett2

1. ETUDE HOUSE Toning White C Bright $7.90 EBAY LINK
Az Etude House is készített egy C vitaminos termékcsaládot nem is olyan rég, aminek egy részét ebben a szettben meg is találjuk. C vitaminra mindig vevő vagyok, így természetesen ez is nagyon szimpatikus.
2. ETUDE HOUSE Honey Cera  $6.88 EBAY LINK
A mézes vonalat már próbáltam, a testápolójuk van meg teljes méretben és imádom, ezért szívesen kísérleteznék a többi termékkel is 🙂

koreai szett3

1. ETUDE HOUSE PINK VITAL WATER $7.79 EBAY LINK
Tavaszra adta ki az Etude House a Pink Vital Water termékcsaládot, ami persze egyből nagyon népszerű lett, már csak a csinos csomagolás miatt is 😀 Könnyű, vitalizáló termékek, amik tökéletesek a melegebb időben.
2. The Face Shop Mango Seed $8.99 EBAY LINK
A mangót imádom, ezért egyből nyomtam is a mentés gombra, amikor megláttam a The Face Shop mangós szettet 😀

koreai szett4

1. ETUDE HOUSE AC Clean Up Pink Powder Spot $11.96 EBAY LINK
Pattanásos bőrre készült külön termékcsalád az Etude House-tól. Próbáltam már több terméket is tőlük mini és teljes méretben is, nagyon elégedett voltam velük, látványos volt a hatás, de mióta megújultak, azóta nem vettem még semmit.
2. ETUDE HOUSE Moistfull Collagen  $8.85 EBAY LINK
A Moistfull Collagen a márka egyik best seller vonala, főleg az arckrém, amit még én is megvettem régen. Bár van azóta rengeteg más verziója is, de pl. ezeket a miniket szívesen vinném magammal utazáskor.

koreai szett5

1. ETUDE HOUSE True Relief $7.49 EBAY LINK
Ezekből szerintem a teljes méretet fogom megvenni, de addig is belinkelem az érzékeny bőrre készült termékcsalád mini termékeit. “Mindenmentesek”, pénztárcabarát áron vannak, s most egyébként is szükségem van gyengéd, aktív összetevők nélküli, egyszerű arckrémre.
2. HERA Cell-Bio $24.50 EBAY LINK
Az egyetlen kakukktojás ár alapján ez a Hera szett, de ez egy high end márka és nagyon népszerű. Mindig megígérem magamnak, hogy veszek mintát magasabb árkategóriás termékekből is, mert eddig csak pozitívak a tapasztalataim, de egy ilyen szett jobb választás lenne szerintem.

koreai szett6

1. LANEIGE Perfect Renew $13.82 EBAY LINK
Végül két Laneige szett. Ez a márka is közép/felsőbb kategóriás, de ez az egyetlen a listán, amit még soha nem próbáltam 😮 Ezen változtatni kell 😀 Ez a “tökéletes megújulást” ígérő készlet több, mint szimpatikus! 😀
2. LANEIGE Moisture $6.49 EBAY LINK
Ez pedig kicsit egyszerűbb, hiszen csak egy hidratálásra szakosodott vonal pár darabja van benne, de ennyi pénzért naná, hogy megéri!

 

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)