Magyar English
Oh My Brush
június 29, 2016

Teradia TD Repair Emulsion Serum

EN: Teradia TD Repair Emulsion Serum review: anti-aging serum with the amazing benefits of nanodiamonds!
HU: A nanogyémánt fantasztikus hatása a bőrre segít az öregedés elleni harcban és még annál többet is tud: A Teradia újdonságát teszteltem.

ENGLISH:
We all know that diamonds are a girl’s best friend, but actually your skin can benefit from them too. How? The Korean brand, Teradia knows the answer after researching the topic for more than 15 years. The new Teradia TD Repair Emulsion Serum contains many impressive ingredients but one of them stands out: nanodiamond! I read the description on their website but it sounded too good to be true, I needed more source and guess what, these claims seem to be true, so let me share the most interesting facts with you. Nanodiamonds act as moisturizers and antioxidants, thanks to their small size human skin can absorb them easily. They absorb more of the ingredients in skin care products than skin itself, which means that nano diamonds can continuously deliver moisture and other antioxidant properties, even in the deeper layers of the skin. I know these facts sound good but you may wonder how it actually works in real life. Well, I’ve been using this serum for a while now, I’ve seen amazing result, but let’s start with the basics!
The packaging is perfect as it is: it looks beautiful and keeps the product safe from air and sunlight. The bottle holds 50 ml of this white, lightweight cream which absorbs fast and leaves no stickiness behind. The INCI is long, please look it up on CosDNA, but I can give a brief summery: there are many vitamins: B3, B5, C, E, antioxidants, light moisturizers, anti-inflammatories, (plant) extracts, plant oils and of course diamond powder too. It has no added fragrance besides the plant oils but it does contain a bit of denat.alcohol. Luckily it’s not noticeable and it’s not irritating.
I didn’t expect much to be honest but it has turned out to be my favourite skin care find this year so far. You can see some changes immediately such as: smoother, younger looking skin but it gets better and better. Within a couple of days/weeks I realized that my skin heals faster, it’s not as read as it usually is and my post acne spots look less visible as well. This is something I simply can’t achieve with anything else, and trust me, I’ve tried everything! I’ll keep on using this serum once or twice a day, I really enjoy having it in my routine, and let’s hope that this is just the beginning and my skin will get even better. I’m going to edit this post in 1-2 months if I see more positive changes. So far so good, I believe it’s a great ant-aging serum, I just wish there were samples or minis on sale too, to try the products out or for travelling 🙂
LINK:
MAGYAR:
Készen álltok a gyémánt gyógyító hatására? A koreai Teradia 15 éve kutat nanogyémánt témában, én pedig a Teradia TD Repair Emulsion Serum terméket teszteltem az elmúlt hetekben. Erről az összetevőről azt kell tudni, hogy nagyon pici, de annál erősebb: hidratáló és antioxidáns hatása van, ami nem ér véget azzal, amikor felszívódik, még jóval utána is képes a bőrt táplálni, energiával ellátni. Ez egyébként azért lehetséges, mert alapból egyszerűen tud felszívódni az emberi bőrbe, ráadásul a bőrnél is jobban képes veszi fel a kozmetikumokban található összetevőket, így azokat a bőr mélyébe tudja juttatni és ott folyamatosan adagolni. 
Kezdjük minden esetre a külsőségeknél: gyönyörű, letisztult csomagolás, pumpás adagolóval, rendkívül igényes minden tekintetben. A könnyű, fehér színű krém az emulzió és a szérum keveréke, tehát hiába van tele izgalmasabbnál izgalmasabb összetevőkkel, az állaga könnyed, így hamar felszívódik. Használhatjuk magában vagy az arckrémünk alá is, gyengéd a bőrhöz, nem okoz irritációt, ellenben hosszan tartó, kellemes érzetet ad: mélyen hidratál, puhítja és nyugtatja a bőrt. Az összetevőket a CosDNA oldalon megtaláljátok, elég hosszú, de a lényeg: sok-sok könnyű hidratáló, gyémánt por, igazi vitamin bomba: B3, B5, E és C vitamin, gyulladáscsökkentők, anitoxidánsok, millió (növényi) kivonat és olaj (nem, nincs olajos érzet!), egyszóval minden benne van, amit egy jó szérumtól elvár az ember és még több is. Külön parfüm nincs benne, csak az, amit a növényi olajok adnak, de akad benne egy kis alkohol: nekem ez így még belefér: alig van illata és az alkoholt sem lehet benne érezni.
Alapvetően nem vártam tőle sokat, mert így is sok szuper termék van a rutinomban, nehéz őket felülmúlni, de magam is meglepődtem, hogy mennyire szimpatikus lett számomra ez a könnyű, kellemes szérum. Az az igazság, hogy lehet rajta érezni, hogy ez egy magasabb kategóriás termék, amit én általában a jól összerakott és gazdag összetevőkkel szoktam magyarázni. Minél több izgalmas taggal rendelkezik az INCI, annál hamarabb látom az eredményt, ami az én esetemben: rugalmasabb, fiatalosabb bőr, emellett a pigmentfoltjaim elkezdtek rohamosan halványodni és olyan bőrhibák (nem mondanám pattanásnak, egyszerűen piros folt, ami nem akar elmúlni) is kezdenek eltűnni, amik december óta vigyorognak a szemem alatt (depressziós, zabálós időszak eredménye). Ha ez a változás továbbra is fent marad, akkor nem lesz nálam boldogabb ezen a bolygón, de ez a jövő zenéje: frissíteni fogom a posztot pár hónap múlva, ha tényleg nem csak kezdeti sikerekről van szó. Arra minden esetre jó volt, hogy megint vágyakozni kezdjek a prémium kategóriás koreai termékek után, aminek szerencsére az ebay-n kapható sok mintának hála nincs is akadálya 😀 A nanogyémánt tehát nemcsak papíron kiváló, hanem tényleg működik, legalábbis nálam. Az 50 ml-es szérum sokáig elég lesz, azt pedig nagyon remélem, hogy bővül még a termékcsalád pár taggal és mintákkal vagy mini termékekkel is.
LINK:
Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)