Magyar English
Oh My Brush

Now Foods European Clay Powder | Olcsó, Szuper Agyagmaszk

Megint egy kiváló termék az iHerb kínálatából, amit érdemes beszerezni és még nagyon olcsó is: Now Foods European Clay Powder por agyagmaszkhoz.

Muszáj írnom a Now Foods European Clay Powder agyagról, mert olcsó és jó, tehát a blogon a helye! 🙂 100%  montmorillonit por igazából, amiből remek DIY arcpakolások készíthetők. Az agyag kiváló normál, kombinált, zsíros és pattanásos bőrre, hiszen tisztítja a pórusokat, méregtelenít, megszabadít a felgyülemlett elhalt hámsejtektől, faggyútól stb. A használata rendkívül egyszerű, csak vizet kell hozzá adni, amíg megkapjuk a kívánt állagot, s már kenhetjük is fel. Az az igazság, hogy elég szárító tud lenni, ezért én szinte mindig keverek bele marulaolajat, amit még mindig egy fantasztikus terméknek találok, be is linkelem a tesztet. Emellett még használok néha teafa vagy csipkebogyóolajat, jöhet akár méz is, s igazából bármi, amit szívesen az arcunkra kennénk. Az iHerb-en kapható 150 g-os tégely alig több, mint $5, hihetetlenül olcsó, a saját kedvünk és bőrtípusunk szerint alakíthatjuk ki a pakolásokat, mi mást kívánhatnánk még? 🙂 Nem csodatermékről van szó, hiszen ahogy írtam is, egyetlen összetevőből áll, így semmiképp nem összehasonlítható pl. azzal a koreai agyagmaszkkal, amit pár hete mutattam, de aki olcsó, de jó terméket keres, szereti a saját készítésű maszkokat és vannak is otthon ehhez összetevői, az biztosan élvezni fogja ennek a maszknak a használatát. Ha szárítana, akkor ajánlom, hogy csak a T-vonalra/problémás területekre kenjétek, nem muszáj egész arcra. Most pedig megyek is és kikeverek egy adagot magamnak… 😀
LINK:

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)