Oh My Brush
április 20, 2016

Koreai Fényvédők | Missha, A'Pieu, Tony Moly, The Face Shop | MintaMánia

Koreai fényvédő mintákat próbáltam ki népszerű márkáktól: mindegyik pénztárcabarát és a többség meglepően jó! 🙂 Missha, A’Pieu, Tony Moly, The Face Shop: a MintaMánia sorozat folytatódik!

Az egyik legnépszerűbb Missha fényvédő, hiszen nagyon könnyű és hamar felszívódik, nem ragacsos, nem hagy fehér réteget maga után, de nem is hidratál. Mintha ott sem lenne, ami pozitívum a nagy melegben, s persze fényvédelem szempontjából is a maximumot nyújtja, de eléggé érzem rajta az alkoholt és a parfümöt. Zsíros bőrre magában jó, mindenki másnak pedig akkor, ha aláhidratál, de engem nem nyűgözött le annyira, hogy megvegyem a teljes méretet. Az összetevőlista “Misshás”, tehát sok növényi kivonattal teli, de érzékeny bőrűek nem ezt fogják szerintem választani, hiszen van benne alkohol és csak kémiai fényvédőket tartalmaz, meg persze parfümöt is. Ez még nekem is sok, ennyit nem szoktam elnézni egy terméknek, amit minden nap magamra kenek. Linkelem az összetevőket: INCI Értékelés: 
Szerelem első… kenésre? 😀 Nagyon könnyű az állaga, krém és gél között van, az illata citrusos, amit én nagyon szeretek, s erről is elmondhatom, hogy hamar felszívódik, nem nehéz, nem hagy fehér réteget, s mivel ad egy kis hidratálást, ezért krém már nem is kell nekem alá. A mindennapokra tökéletes, félmatt, ad egy kis bőrfényt, minden bőrtípusra el tudom képzelni. Ezen kívül nagyon olcsó, nekem nagyon szimpatikus. Az összetevőlista egyszerű, csak kémiai fényvédőket tartalmaz, ami nem baj, de én személy szerint szeretem, ha fizikai is van a krémemben. Linkeltem az összetevőket: INCI Értékelés: 
A kedvencem! Annyira boldog vagyok, hogy találtam egy ennyire szuper, szép összetevős, vízálló fényvédőt, ami nem is drága. Van egy pici színe, de felkenve ebből semmi nem látszott. Kiváló sminkalap, könnyen kenhető, picit talán olajos, de kellemes a bőrön, s még vízálló is. Az illata kellemes, friss, de nem erős, így nekem ez volt az abszolút kedvencem a négy közül. Szépek az összetevők, nagyon zsíroson kívül minden bőrtípusra tudom ajánlani. Megfelelő fényvédelmet nyújt a fizikai és kémiai fényvédőkkel, a bőr emellett kap még pár antioxidánst, gyulladáscsökkentőt, vitamint stb., szóval jól összeállított termék. Linkeltem az összetevőket: INCI Értékelés: 
Testre készült az egész család számára, de arcra is használhatjuk persze. Mattra szárad, nagyon pici bőrfénnyel, ehhez jön a kellemes, virágos, de nem erős illat, s jó hír, hogy ez is jól kenhető és nem hagy fehér réteget maga után. Testre abszolút el tudom képzelni magamon, s mivel nagy kiszerelésben is kapható, így erre a feladatra tényleg tökéletes. Nem túl hosszú az összetevőlista, ami szerintem pozitívum, emellett kiváló védelmet nyújt a használt kémiai és fizikai fényvédőknek hála. Linkeltem az összetevőket: INCI Értékelés: 
1. Missha All Around Safe Block Essence Sun Milk SPF50+
2. A’PIEU Pure Block Natural Sun Cream Daily SPF45 PA+++
3. The Face Shop Natural Sun Eco Power Long-Lasting Sun Cream SPF50 PA+++ 
4. Tony Moly My Sunny Body & Family Sun Cream SPF50+ PA+++
Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)