Magyar English
Oh My Brush
március 21, 2016

Perl Weiss Fehérítő Fogkrémek

Perl Weiss Fehérítő Fogkrémek, amelyek pár napon belül eredményt hoznak, még a kávé és tea okozta elszíneződésektől is megszabadítanak.

Fehérítő fogkrémeket nem szoktunk használni, mert nem hiszünk a reklámoknak, de télen nagyon sok teát iszunk, ami jót tesz a testnek és léleknek, a fogak fehérségének viszont már kevésbé. Jókor jött tehát a tesztelési lehetőség a TakeMeShop jóvoltából, így tavaszra végre véleményünk is van róla. Többesszámban beszélek, mert a barátom is besegített, vele együtt használtam felváltva mindkettőt. A rózsaszín a “sima” fogfehérítő krém, már 10 napon belül látványos változást eredményez a leírás szerint, a sárgás csomagolású pedig tea és kávé okozta elszíneződésre kínál megoldást. Mind a két krém sűrű, kb. fele annyit használok így, mint egy átlagos fogkrémből, a különbség pedig kb. ennyi is volt, minden mást ezek is tudnak: kellően habzik a krém és kellemes, friss leheletet ad. Hogyan működnek? A Perl Weiss termékek nem tartalmaznak “csiszoló hatású anyagokat” és fehérítőszereket, ezért nagyon gyengédek a fogakhoz. A fogfehérítés három lépésből áll, amit elolvasva már tudjuk is, hogy mire számíthatunk ezekkel a termékekkel kapcsolatban. 1. a mosóanyagoknak köszönhetően csökken a felületi feszültség a fogakon, ez lehetővé teszi a lepedékek felpuhulását. 2. A tisztítóanyagok eltávolítják a fogzománcon található foltokat és lepedékeket. 3. a fluorid lerakódik a fogzománcban, hogy megelőzze a fogszuvasodás kialakulását. Nem kell tehát csodát várni, ez egy fogkrém, ami a felületi lerakódásoktól szabadít meg, amit egyébként nagyon jól tesz. A sárgát próbáltam ki először, hiszen nagy tea rajongó vagyok és a hatás nem is maradt el. Nem vártam semmit, de tényleg működött, így boldogan használtam tovább, de a többi alkalommal már vagy nincs változás vagy nem szemmel látható. Komolyabb fogfehérítésért természetesen mélyebben a zsebünkbe kell nyúlni, ez az 1299 Ft-os fogkrém arra remek, hogy pár árnyalattal fehérebbé tegyük a fogainkat, illetve vele a kávézás/teázás sem olyan nagy probléma, nyugodtabb szívvel vagyis kézzel nyúlhatunk a kedvenc forró italunkhoz. Jó hír továbbá, hogy sehogy sem akarnak ezek a fogkrémek elfogyni 😀 Rendkívül gazdaságosak, pedig sokszor napi háromszor is használjuk őket, az árukat nagyon megérik. Olyan nagy különbséget nem érzek a kettő között az az igazság, talán a rózsaszín ad egy kis extra csillogást a fogaknak, de egyébként nagyon hasonlóak minden tekintetben. Így bármelyiket is választjátok, ugyanazt a hatást kapjátok majd 🙂

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)