Magyar English
Oh My Brush
március 14, 2016

iHerb | Természetes Dezodorok | 21st Century Health Care, Crystal

Két natúr dezodor az iHerb-ről, amelyek közül az egyik nagyon bevált, a másik viszont kevésbé: 21st Century Health Care és Crystal.

Szerettem volna természetes dezodorokra váltani, ezért az iHerb-ről rendeltem kettőt. Kezdjük azzal, ami bevált! A 21st Century Health Care Herbal Clear Naturally! Sport Natural Deodorant iHERB LINK sportoláshoz készült, ezért bíztam benne, hogy hiába alumíniummentes, azért elég hatásos lesz majd. Ami nálam piros pont az a stiftes kiszerelés, nekem ezek a kedvenceim, a csomagolásban tehát nincs hiba. Novemberben vettem, azóta szinte csak ezt használom, nagyon megszerettem, a téli hónapokban remek társam volt, bár az a jövő zenéje, hogy nyáron is szeretni fogom-e 😀 Lényegében azt kaptam, amit vártam: ha nem végzek komolyabb fizikai munkát (vagy nem kell orkán erejű széllel szemben bicikliznem – Hollandia, én így “szeretlek”…), akkor észre sem veszem, hogy nem átlagos (tehát alumíniumos) dezodor van rajtam. Minden más esetben (sportolás, fizikai munka) nem marad teljesen száraz a bőr, de a szagoktól nem kell továbbra sem tartani. Szerintem ez az, amit egy természetes dezodortól elvár az ember, ez nem zárja el a pórusokat, izzadni fogunk kicsit, ha nemcsak az íróasztal előtt ülünk, de kellemes illatúak maradunk 🙂 Viszont én izzadós fajta vagyok, főleg akkor, ha nem pamut van rajtam, szóval bizakodva nézek a tavaszi és nyári hónapok elé is. Azt pedig még meg sem említettem, hogy olcsó ($2.34) és sokáig tart, így egy rossz szavam sem lehet, újra fogom venni.
Ingredients:
Propylene glycol, water, stearic acid, steareth-20, sodium chloride, trolamine, bisabolol, usnea barbata (lichen) extract, coriandrum sativum (coriander) extract, symphytum officinale (comfrey) leaf extract, ethylhexylglycerin, dimethyl phenyl 2-butanol, tocopheryl (vitamin E) acetate, melaleuca alternifolia (tea tree) leaf oil, sodium hydroxide, tetrasodium EDTA, fragrance.
A második dezodor nagyon népszerű az oldalon, kicsit drágább ugyan ($3.64), de mindenképp ki szerettem volna próbálni ezt is: Crystal Body Deodorant Spray iHERB LINK. Nagyon szép az összetevőlista, de többféle okból sem szeretem használni ezt a terméket. Először is a spray lehet, hogy egyszerű, de egy fújás nekem nem elég, kettőnél pedig már csak azt érzem, hogy folyik végig az oldalamon 🙁 Azt még el is nézném neki, hogy a bordáimat is dezodorálni akarja, de nekem sajnos nem használ, olyan, mintha semmit nem kentem volna magamra, izzadok sajnos még akkor is, ha egész nap csak a laptop előtt dolgozok. Máshova elfújkálom majd nyáron, pl. talp vagy tenyér, mindent el lehet használni, ez az életfilozófiám :p Viszont rengeteg embernek bevált, ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni, szóval kevésbé izzadó olvasóimnak jó megoldás lehet, ha natúr dezodort szeretnének, de én inkább maradok a fentinél, nekem szükségem van valami erősebbre.
Ingredients:
Water/aqua, potassium alum (natural mineral salts), sodium bicarbonate, benzoic acid, zinc gluconate.
Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 9 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)