Magyar English
Oh My Brush
március 24, 2016

iHerb | DermaE Purifying Gel Cleanser

A márka iránti lelkesedésem miatt rendeltem meg a következő arclemosót, de mit tud a DermaE Purifying Gel Cleanser?

Egy szokásos iHerb-en történő garázdálkodásom alkalmával figyeltem fel egy számomra új márkára, ami igazán szép összetevőkkel dolgozik, így szívesen rendelek tőlük. Ma a DermaE Purifying Gel Cleanser zselés arclemosó van soron, ami vegyes érzéseket váltott ki bennem. A DermaE termékek többsége alkohol- és parfümmentes, szép, természetes, sokszor organikus és kíméletes összetevőket használnak, ezért nem mehettem el mellettük csak úgy, pl. a tonikjukat imádom, de mi a helyzet ezzel a termékkel? A Purifying termékcsalád normál és zsíros bőrre készült, ennek köszönhető a könnyű, gél állag, közepesen habzik és nagyon jól tisztít. Az arclemosó tengeri algával (anti-aging) és aktív szénnel teszi izgalmasabbá az INCI-t, ami egyébként leginkább aloe verát és pár növényi kivonatot tartalmaz, egyszóval remek és kb. “mindenmentes”, nekem ez a legfontosabb. A tubus 175 ml-es, a gél elég folyékony, sötét színű, s már egy kevés is elég belőle, minden szennyeződéstől megszabadít, de sajnos szárít… Kombinált a bőröm, a zsírosabb T-vonalam imádja, de az arcom többi része húzódik kicsit és picit szappanra emlékeztet, az pedig engem nagyon zavar. A pH értéke nem annyira magas, hogy problémát okozzon (pH 6 körüli érték, nem tudtam pontosan mérni), de a fenti ok miatt inkább csak zsíros bőrre tudom ajánlani. A barátom bőre ilyesmi, ő nagyon is szereti, a sötét színe és a zöldes csomagolás miatt, egyébként is “pasis” szerintem, férfiaknak ezért is szimpatikus lehet. Pl. ő nem értékelné annyira a nekem nagyon bevált Nutribiotic arclemosót (szintén iHerb-ről és nagyon olcsó, szép INCI-vel), mert az kicsit “túl természetes” neki a benne lévő olajok miatt. Ízlések és pofonok tehát, jobban mondva bőrtípusok és igények 😀 Ettől függetlenül van még rengeteg dolog, ami érdekel a DermaE márkától, legyen szó hámlasztóról, maszkról vagy arckrémről, de az említett Nutribiotic lemosó szerintem erre az évre elég lesz nekem, így arra már nem kell gondolnom 😀

LINK:
Ingredients:
Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Glycerin, Sodium Lauroyl Lactylate, Microcrystalline Cellulose, Cellulose Gum, Charcoal Powder, Fucus Vesiculosus (bladderwrack) Extract, Undaria Pinnatifida (wakame, Kimarine) Extract, Epilobium Angustifolium (canadian Willowherb) Extract, Organic Camellia Sinensis (green Tea) Leaf Extract (.1%), Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.
*Certified organic by quality assurance international or USDA.

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)