Magyar English
Oh My Brush
március 4, 2016

HAUL | Koreai & Japán Termékek | JOLSE, WISHTREND, EBAY

Előző hónapban is érkezett pár csomag Koreából és Japánból, ezekről szól a mai poszt, csak hogy tudjátok, milyen tesztekre számíthattok hamarosan 🙂 Sminklemosók, arckrém, arcmaszk és szemkrém.

Nem tudom, hogy hanyadik flakonom ez már a japán Softymo Speedy Cleansing Oil EBAY LINK olajos lemosóból, de örök kedvencem marad valószínűleg. Biztos nem vagyok ezzel egyedül, de nagyon sok terméket kellett kipróbálnom, mire végre rátaláltam az igazira. Tudom, telhetetlen vagyok, de azért nem bánnám, ha találnék koreai alternatívát (parfümmenteset lehetetlen, tudom), valahogy a koreai posta gyorsabb, mint a japán, csak azért 😀 Ez az eladó még olcsóbban kínálja, mint a többi, így lecsaptam, amint láttam, hogy az előző már a végéhez közeledett, én pedig továbbra is csak ajánlani tudom: hatékony, kíméletes, nem drága 🙂 Izgalmasnak tűnt a Monstory Green mon Trouble Care Mask For Face & Body EBAY LINK maszk (instagramon már mutattam), aminek még az összetevői is szépek. A Lush-ra emlékeztet ez a márka, náluk láttam hasonló, frissen készült és hűtőben tartandó maszkokat. Ez persze tovább eláll, elég sűrű, így egy kevés is elég belőle, én pedig nagyon élvezem a használatát, szuper termék kombinált bőrre! Maradjunk a sminklemosás vonalán: a Nature Republic Forest Garden Chamomile Cleansing Oil EBAY LINK személyében egy koreai olajos lemosó is a polcomat gazdagítja a fürdőben. Nem, nem jobb, mint a Softymo, de nem is vártam ezt tőle, viszont utazáshoz ezt szívesebben öntögetem majd kisebb flakonokba és viszem magammal, illetve vésztartaléknak is szuper lesz (néha pánikolok, hogy ideérjen az új Softymo flakon 😀 ). Ennek a tündéri szemránckrémnek Missha Ye Hyeon Jin-Bon Eye Cream EBAY LINK a becsületes neve, s bár semmit nem tudtam róla, hiszen újdonság (egész termékcsalád is van csinos, rózsaszín csomagolásban :p ), de a neve alapján a koreai orvoslás gyógynövényei a hatóanyagok, az ilyesmire pedig vevő vagyok, ahogy jó szemkrémekre is így 30 felett 😀 Végül pedig a tesztelésre kapott Klairs Midnight Blue Calming Cream WISHTREND LINK krémet szeretném bemutatni, amiről hamarosan meg kellene írnom a tesztet is, hiszen jóval a megjelenés előtt kaptam… Gyönyörű, kék színű, hamar felszívódó, nyugtató hidratálókrém, ami szerintem sokak kedvence lehet majd a remek állaga miatt.
Jelenleg más termékektesztek élveznek prioritást, kicsit le vagyok maradva sajnos magamhoz képest (a decemberben fotózótt, karácsonyi fényes képek remekül mutatnak majd márciusban… 😀 ), de addig is szerettem volna írni röviden az új szerzeményeimről 🙂

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)